פתאום נגמר החלב ואני בלחץ נוראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתאום נגמר החלב ואני בלחץ נוראי
    דנה
    28/06/2010

בני בן 7 שבועות, יונק בלבד, עולה במשקל מאוד יפה ועד עכשיו היה לי הרבה חלב , שדיים מלאים בבוקר (שד אחד אפילו היה משפריץ לכל עבר בבוקר) ושואבת בהנקת הבוקר 100ML ועוד 50 אחה"צ.
    פתאום היום אני שמה לב, כי השדיים שלי ריקים , אין מלאות בבוקר והתחושה במגע היא ריק.
    הילד ינק במהלך היום, אך בתדירות גובהה יותר, וכן היה נדמה כי לא היה שבע רצון מהיניקה.
    ניסיתי לשאוב במהלך היום ולאורך כל היום משני השדיים יצא לי רק 65ml :(
    אני בלחץ מטורף ומנסה לחשוב מה גרם להתיישבות הקיצונית הזו. ביום שישי האחרון היינו בחתונה ואני שאבתי בבוקר לאחר ההנקה, ובחתונה שתיתי די הרבה אלכוהול, כך שהילד אכל רק מהבקבוק, בערב, שאבתי על מנת לרוקן כי כבר היה לי לחוץ וזרקתי את החלב מחשש של האלכוהול, בלילה חזרתי להניק כרגיל. לא שאבתי בשבת ובראשון (גם לא הרגשתי צורך) ואז זה הכה בי, אין לי חלב. אני מודאגת לא יודעת מה לעשות, אולי האלכוהול ייבש הכל. מה אוכל לעשות? לאכול או לשתות על מנת להחזיר את התנובה?אני ממשיכה להניק, אבל חוששת שהוא לא אוכל מספיק וכן ממשיכה לשאוב למרות התסכול שלא יוצא פתאום כלום, אבל האם קיימת אפשרות שזהו נגמר לי החלב???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לך המון חלב

סיגל מיכאלי
    02/07/2010

היי אל תדאגי ,זה עניין של זמן וביקוש ,תציעי לתינוק את השדכמה שיותר תשאבי מעט בכל שאיבה אבל תגדילי זמנית את מספר השאיבות וראי זה פלא החלב יחזור ,שולחת לך חיבוק גדול ואיחולי הצלחה
    סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו