גזים בהנקה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים בהנקה..
    חן
    29/06/2010

שלום בתי בת חודשיים וחצי ואני מניקה הנקה מלאה, אני לא אוכלת קטניות ולא פירות הדר,לא שותה מוגז,נסתי גם לא לאכול עגבניות וכו'לה..בתי מאז שנולדה סובלת מגזים נוראיים..תמיד הייתי מניקה אותה כשהיה לה גזים ואז זה היה עוזר תמיד היא רצתה בשמחה... עכשיו היא כבר לא יונקת מרוב הכאבי בטן גם כשרעבה, שאני מציעה לה היא מתחילה לבכות ומושכת את הרגליים לבטן כל הזמן. או שלפעמים היא יונקת 10 דק' ושוב זה מתחיל... ונתתי לה שאוב היא כן אכלה (אולי יותר קל לה לתפוס) אני ממש לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים בהנקה..

הוספת תגובה

• גזים

סיגל מיכאלי
    02/07/2010

היי חן התינוקת סובלת מגזים וזה סבל נוראי קשה לי להעביר לך את התנוחות הייחודיות ואת העיסוי שאני מלמדת אצלי בסדנאות ,אני אמליץ לך להרשם לעיסוי או בייבי יוגה זה מקל ומועיל מאוד ,אני אוסיף קישור לסרטון עיסוי , בנוסף נסי לראות האם יש ימים קלים יותר אם יש נסי לבדוק מב אכלת במהלך היום ,לעיתים שוקולד או פירות שעירים יוצרים יותר גזים אבל אין חוקים ואת לא יכולה לא לאכול ,אז בהצלחה
    סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים סרטון הדגמה לעיסוי תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני רואה שסרטון עיסוי תינוקות

סיגל מיכאלי
    02/07/2010

היי תיכנסי לאתר הבית שלי שם יש סרטון בעמוד הסדנאות "לגדול ביחד " וגם יש מדריך לעיטוף תינוקות בהצלחה סיגלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו