הנקה מלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה מלאה
    מיכל
    29/06/2010

בני בן החודשיים ניזון מהנקה מלאה ועולה במשקל יפה..אבל יש לי שתי בעיות אחת שהוא עושה קקי רק אחת לכמה ימים ויש 6חיתולים רטובים כל יום..זה נמשך כבר חודש וחצי האם זה נורמלי?
    והבעיה השניה כל הערב והלילה הוא לא רגוע ורוצה ציצי ובבוקר הוא ישן בין 6 ל8 שעות קם אוכל וממשיך לישון עוד 3-4שעות הששאלה שלי זה האם אין לי מספיק חלב?או שבגלל שאני לא אוכלת בלילה אז הוא לא שבע?תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה מלאה

הוספת תגובה

• הנקה וקקי

סיגל מיכאלי
    02/07/2010

היי ראשית למדי לעשות לו עיסוי יש באתר שלי בעמוד הסדנאות "לגדול יחד " סרטון לעיסוי ,הוא הפך את היום ללילה ,ולכן רצוי להתייעץ לעשות איזשהו סדר יום לעסות אותו ולהפוך בחזרה את היום ליום ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם הנושא של היציאות?

מיכל
    03/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יציאות

סיגל מיכאלי
    05/07/2010

היי אתי לגבי יציאות ככל שתעסי לו את איזור הבטן ,תתני מודעות לאיזור העכוז ,תתרגלי איתו מנחים שונים כמו לקרב רגליים לבטן או למתוח את כל גופו מהבטן כלפי חוץ אז גם עניין היציאות יסתדר ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו