מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה מלאהמיכל29/06/2010
בני בן החודשיים ניזון מהנקה מלאה ועולה במשקל יפה..אבל יש לי שתי בעיות אחת שהוא עושה קקי רק אחת לכמה ימים ויש 6חיתולים רטובים כל יום..זה נמשך כבר חודש וחצי האם זה נורמלי?
והבעיה השניה כל הערב והלילה הוא לא רגוע ורוצה ציצי ובבוקר הוא ישן בין 6 ל8 שעות קם אוכל וממשיך לישון עוד 3-4שעות הששאלה שלי זה האם אין לי מספיק חלב?או שבגלל שאני לא אוכלת בלילה אז הוא לא שבע?תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה וקקי
סיגל מיכאלי02/07/2010היי ראשית למדי לעשות לו עיסוי יש באתר שלי בעמוד הסדנאות "לגדול יחד " סרטון לעיסוי ,הוא הפך את היום ללילה ,ולכן רצוי להתייעץ לעשות איזשהו סדר יום לעסות אותו ולהפוך בחזרה את היום ליום ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם הנושא של היציאות?
מיכל03/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות
סיגל מיכאלי05/07/2010היי אתי לגבי יציאות ככל שתעסי לו את איזור הבטן ,תתני מודעות לאיזור העכוז ,תתרגלי איתו מנחים שונים כמו לקרב רגליים לבטן או למתוח את כל גופו מהבטן כלפי חוץ אז גם עניין היציאות יסתדר ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)