מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי!!!חנה30/06/2010
אני במשבר הנקה!
רשמית!
אין לי כוח יותר להניק!!
אני מניקה מלא כבר חודשיים ושבוע ואני מרגישה שאני על קצה היכולת שלי.
זה לא שלא הולך טוב, הולך מצויין אפילו, אבל קצת נמאסה עלי התלות הזאת בי...
כן אני יודעת שזה המהות של האמהות, התלות הזאת.. אבל כבד לי כבר!!
אני לפעמים נותנת לקטנה שאוב והיא מוצצת מעולה...
מה עושים??
בעלי מסכן כי הוא ממש בלחץ בזמן האחרון ונראה לי שעוד קצת גם הוא יקרוס..
בינתיים הוא מאוד תומך בי...
מה עושים?
טיפים מישהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך מושג כמה אני מבינה אותך
דנה30/06/2010אבל אני ממשיכה וממשיכה בתקווה שזה משבר זמני וזה עובר,
אני שואבת כל בוקר וכל יומיים ולעיתים כל יום, אני מוצאת את הזמן הנכון להשאיר את בעלי עם בקבוק ועם הילד ואני יוצאת מהבית לחדר כושר או בכלל לחברות. זה מאוד מקל ונחמד לכולנו.
במהלך היום ובעיקר בבוקר, לאחר הנקת הבוקר אני נעזרת בבעלי עם החלפת החיתולים וממשיכה לנמנם עוד חצי שעה - שעה.
בקיצור תנסי לא להישבר למרות הקושי, תני לעצמך כל פעם יעדים קטנים. אולי עד שהיא תהיה בת 3 חודשים ואח"כ עוד שבועיים. תנסי להגיע ל-4 חודשים והאידיאלי זה עד חצי שנה. אבל תתחילי בקטן.
... לחלוטין מבינה שוב, גם אני בתחושה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס לה להניק
סיגל מיכאלי03/07/2010היי אני כל כך יכולה להבין אותך,גם אני כיועצת הנקה הנקתי יום ביומו אמרתי לעצמי עד מחר את מניקה עד סופשבוע עד...ובסוף הנקתי עד גיל מופלג,אבל ואבל חשוב מאוד אני יועצת לא שיגרתית אני לא מאמינה בהנקה עם סבל נוראי של האם .חשוב שתבררי עם עצמך בהנקה מה נמאס לך מה קשה לך והאם יש דרך להפחית את התלות ?האם בעלך יכול לתת תמל פעם או פעמיים ביום ?ואם את מרגישה שדי את לא מסוגלת יותר,ואת זקוקה למנוחה לצבירת כוחות ולהפחתת התלות אז תפסיקי,בסדנאות שאני מעבירה אחד הנושאים הבולטים הם האמונה שלי באמהות שלי ,יצרנו סטנדרטים כל כך גבוהים למיהי אמא טובה ונדמה שאם לא נניק אז אנחנו לא טובות אני דורשת ממך בכל בוקר שאת מורחת את משחת השיניים שלך תתבונני במראה ותאמרי לעצמך אני אמא מצויינת ותאמיני בזה .ואגב המהות של האמהות זה להקשיב לאהוב ולקבל את הילד שלנו איך שהוא.
שולחת לך חיבוק חם ואוהב ומאחלת לך בהצלחה בכל החלטה שתקבלי
סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)