הפסקת הנקה בהדרגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה בהדרגה
    קרן
    01/07/2010

שלום,
    בתי בת 4 חודשים ואני רוצה להתחיל להזין אותה בטעימות ראשונות (דייסת קורנפלור של מטרנה, בטטה, תפו"א, תפוח וכדומה), איך אפשר להפסיק הנקה באופן הדרגתי בלי לפגוע בהנקה ובי? (כיום בתי אוכלתארוחה אחת בבקבוק מקסימום 2 ארוחות וכל השאר הנקה).
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה בהדרגה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי את תגובתכם, תודה רבה

קרן
    08/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה בהדרגה ותוספות

אילנה דוידוב
    08/07/2010

הי קרן בהנקה מלאה מומלץ להתחיל עם תוספות בגיל חצי שנה. אם בכל זאת את רוצה להתחיל אני מציאה להתחיל עם ירקות מבושלים. השאלה השניה לא ברורה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה

קרן
    11/07/2010

כשבתי לא יונקת מס' שעות אני מרגישה גודש בחזה, והבנתי שזה יכול לגרום לדלקות, זיהומים וכו'. אני יודעת איך לייבש את החלב (באמצעות כרוב) אך לא איך לדלל את הכמויות.
    אני לא רוצה להגיע למצב שבתי לא תעלה במשקל כתוצאה מהפסקה חלקית בהנקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו