מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגמר לי החלבשירי02/07/2010
יש לי ילדה בת חודש ועד לפני שבוע בערך הנקתי אותה רוב הזמן ,וגם זה תודות למשאבה ,אך לא הנקה מלאה .
כעת נגמר לי החלב ובקושי יוצא ולעיתים יש לי תחושה שהיא מתענה ולהוציא חלב ולא מספיק לה ,ואני נותנת לה תחליף.
אני רוצה להמשיך להניק אך כבר אין לי גודש ובקושי יוצא לי בשאיבות ,שתיתי "חלב רב" שגם לא עזר,
אני רוצה להמשיך להניק מה לעשותתתת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ???
שירי07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגמר החלב
סיגל מיכאלי07/07/2010היי שירי החלב לא נגמר אלא חלה ירידה בייצור ,מסיבות שונות :ייתכן בגלל שאיבה ולא הנקה ישירה מהשד ייתכן בשל תוספת תמל ,ייתכן אחיזה לא נכונה של פיטמה .אין כל בעיה להשיב את החלב אבל זה אומר להציע את השד למציצות ולהנקות מספר פעמים ביום זה אומר לדמיין שיש לך חלב בשפע ותנסי להפחית בכמות ה תמל עד שיווצר כמות חלב סבירה {כמובן לראות שיש טיטולים רטובים כדילוודא שאכן יונקת }וכל הזדמנות להציע את השד
סיגל מיכאלי יועצת ומחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
שירי11/07/2010ניסתי לעשות מה שעשית והבעיה שהיא בוכה ממש כי לא יוצא לה חלב ,ואני חייבת לתת לה תחליף אחרת היא צורחת ,מה לעשות אני מיואשתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהתינוקת בוכה
סיגל מיכאלי11/07/2010אם המצב הוא כזה אז תאכילי אותה כמעט ארוחה שלימה של ת"מל ואחר כך תציעי לה את השד,אפילו שהיא לא רעיבה אל תתיאשי
בהצלחה סיגל מיכאלי ייעוץ ומחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)