נגמר לי החלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמר לי החלב
    שירי
    02/07/2010

יש לי ילדה בת חודש ועד לפני שבוע בערך הנקתי אותה רוב הזמן ,וגם זה תודות למשאבה ,אך לא הנקה מלאה .
    כעת נגמר לי החלב ובקושי יוצא ולעיתים יש לי תחושה שהיא מתענה ולהוציא חלב ולא מספיק לה ,ואני נותנת לה תחליף.
    אני רוצה להמשיך להניק אך כבר אין לי גודש ובקושי יוצא לי בשאיבות ,שתיתי "חלב רב" שגם לא עזר,
    אני רוצה להמשיך להניק מה לעשותתתת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמר לי החלב

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי ???

שירי
    07/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגמר החלב

סיגל מיכאלי
    07/07/2010

היי שירי החלב לא נגמר אלא חלה ירידה בייצור ,מסיבות שונות :ייתכן בגלל שאיבה ולא הנקה ישירה מהשד ייתכן בשל תוספת תמל ,ייתכן אחיזה לא נכונה של פיטמה .אין כל בעיה להשיב את החלב אבל זה אומר להציע את השד למציצות ולהנקות מספר פעמים ביום זה אומר לדמיין שיש לך חלב בשפע ותנסי להפחית בכמות ה תמל עד שיווצר כמות חלב סבירה {כמובן לראות שיש טיטולים רטובים כדילוודא שאכן יונקת }וכל הזדמנות להציע את השד
    סיגל מיכאלי יועצת ומחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

שירי
    11/07/2010

ניסתי לעשות מה שעשית והבעיה שהיא בוכה ממש כי לא יוצא לה חלב ,ואני חייבת לתת לה תחליף אחרת היא צורחת ,מה לעשות אני מיואשתתת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהתינוקת בוכה

סיגל מיכאלי
    11/07/2010

אם המצב הוא כזה אז תאכילי אותה כמעט ארוחה שלימה של ת"מל ואחר כך תציעי לה את השד,אפילו שהיא לא רעיבה אל תתיאשי
    בהצלחה סיגל מיכאלי ייעוץ ומחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו