מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודש לאחר הפסקת הנקהאליסה04/07/2010
שלום,
גמלתי את הבן שלי מהנקה ועברנו לתמ"ל (לאחר מאמצים רבים מאוד כיוון שהייתה לי ירידה מאוד גדולה בחלב).
לצערי איתו זה או הכל או כלום ולכן נאלצתי להפסיק לגמרי, אבל עכשיו אני סובלת מאוד משדיים נפוחות וכואבות, עד כדי כך שאני בקושי יכולה להרים אותו מרוב כאבים.
האם ישנן איזה שהן המלצות מה אני יכולה לעשות ע"מ לעבור את זה בלי גודש ובלי דלקות? אני שואבת קצת בשביל ההקלה, אולי 15CC בכל צד כי אני לא יכולה להתמודד עם הכאב יותר.
אודה מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש
סיגל מיכאלי05/07/2010ראשית בלי ייסורי מצפון החלטת להפסיק וזו זכותך היי שלימה עם ההחלטה שלך ילדים גדלים מצויין גם עם תמל ,שנית מה עושים תתחילי לשאוב עד כמעט ריקון של השד לאחר מכן הניחי עלי כרוב קרירים על השדיים וקשרי עם חיתול בד את השדיים ,עובד מעולה.
{אגב עלי כרוב מומלצים אם את לא רגישה לאנטיביוטיקה שיש בה סולפה }
בהצלחה
סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה קטנה
אליסה08/07/2010קודם כל תודה רבה על התגובה
שנית רציתי לדעת כמה זמן אני צריכה לעשות זאת? כמה פעמים ביום?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמינה שהסתדרת
סיגל מיכאלי11/07/2010היי אם עדיין יש גודש אז תעשי זאת פעמיים ואת עלי הכרוב תניחי במשך יומיים שאת רואה שהעלה נבול תחליפי לעלה אחר
בהצלחה יקרה
סיגל מיכאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)