גודש לאחר הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודש לאחר הפסקת הנקה
    אליסה
    04/07/2010

שלום,
    גמלתי את הבן שלי מהנקה ועברנו לתמ"ל (לאחר מאמצים רבים מאוד כיוון שהייתה לי ירידה מאוד גדולה בחלב).
    לצערי איתו זה או הכל או כלום ולכן נאלצתי להפסיק לגמרי, אבל עכשיו אני סובלת מאוד משדיים נפוחות וכואבות, עד כדי כך שאני בקושי יכולה להרים אותו מרוב כאבים.
    האם ישנן איזה שהן המלצות מה אני יכולה לעשות ע"מ לעבור את זה בלי גודש ובלי דלקות? אני שואבת קצת בשביל ההקלה, אולי 15CC בכל צד כי אני לא יכולה להתמודד עם הכאב יותר.
    אודה מאוד לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודש לאחר הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• גודש

סיגל מיכאלי
    05/07/2010

ראשית בלי ייסורי מצפון החלטת להפסיק וזו זכותך היי שלימה עם ההחלטה שלך ילדים גדלים מצויין גם עם תמל ,שנית מה עושים תתחילי לשאוב עד כמעט ריקון של השד לאחר מכן הניחי עלי כרוב קרירים על השדיים וקשרי עם חיתול בד את השדיים ,עובד מעולה.
    {אגב עלי כרוב מומלצים אם את לא רגישה לאנטיביוטיקה שיש בה סולפה }
    בהצלחה
    סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד שאלה קטנה

אליסה
    08/07/2010

קודם כל תודה רבה על התגובה
    שנית רציתי לדעת כמה זמן אני צריכה לעשות זאת? כמה פעמים ביום?

תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאמינה שהסתדרת

סיגל מיכאלי
    11/07/2010

היי אם עדיין יש גודש אז תעשי זאת פעמיים ואת עלי הכרוב תניחי במשך יומיים שאת רואה שהעלה נבול תחליפי לעלה אחר
    בהצלחה יקרה
    סיגל מיכאלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו