מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקהאפרת08/07/2010
שלום, ילדתי לפני שבועיים וחצי תנוקת בריאה במשקל 2.3 ק"ג בניתוח קיסרי. בבית החולים התחלתי לשאוב חלב ובימים האחרונים גם להניק. אני מצליחה להניק כ- 10 דקות מכל צד אבל לפי הערכות שלי, הקטנטונת מצליחה לניוק משהו כמו 20 ואז אני משלימה לה עם חלב שאוב כ- 40. הבעיה היא שהתייאשתי מהשאיבות, זה גוזל ממני הרבה כוחות וזמן וגם ההנקה לא פשוטה כי אני כל הזמן נהיית דבק מהחלב שכל הזמן מטפטף וגם השדיים כל הזמן כואבות לי ואם אני לא אשאב אז הכאבים מתעצמים ולכן החלטתי להפסיק להניק. רציתי לדעת איך אני מייבשת את החלב. בלילה שמתי כרוב אבל זה לא עזר וקמתי עם כאבי תופת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה
אילנה דוידוב11/07/2010הי אפרת. אם היחלטת להפסיק להניק אני מציעה כך: אם שדיים גדושות מאוד לעשות עיסוי עם מיים פושרים באמבטיה, לישאוב עד להקלה ולשים כרוב. בכל פעם ששד מתמלא לישאוב עד להקלה ולשים כרוב. חשוב לא לישאוב עדל ריקון, כי ככל שתשאבי יותר כך יווצר יותר חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)