כמות החלב ירדה...מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות החלב ירדה...מה עושים
    אתי
    10/07/2010

שלום, בשבוע שעבר ילדתי פג במשקל 1.900 ובבית החולים המליצו לי רק לשאוב (כי הילד מתעייף מההנקה) ולכן הייתי שואבת באופן קבוע בין 3-4 שעות, מאתמול חלה ירידה משמעותית בכמות החלב- סה"כ 25 . מה עושים בכדי שהחלב יתמלא שוב..
    אשמח לקבל מענה מהיר... אני לא רוצה להפסיק להניק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות החלב ירדה...מה עושים

הוספת תגובה

• בבקשה הגיבו...

אתי
    10/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

סיגלית
    10/07/2010

יש תוספות שונות כמו חילבה שאומרים שהוא מגביר את יצור החלב, יש תה שומר שגם מגביר את יצור החלב, אבל הבעיה היא בשאיבה כי למרות מה שחושבים בשאיבה כמות החלב יורדת תנסי גם להניק וגם לשאוב, תוכלי טוב ותשתי המון וגם תנוחי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי זה עזר מאד

מיכל
    11/07/2010

יש כמוסות טבעיות בשם מגה מילק זה פצצה נהיה לי המון חלב ת נ ס י!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב

סיגל מיכאלי
    11/07/2010

הייאני מבינה את המלצת הרופאים יניקה גורמת לבזבוז אנרגייה ,נסי לשאוב כאשר התינוק עלייך מכיוון שהוא קרוב ל2 ק"ג הייתי מנסה שוב להציע את השד לתינוק ,דמיון מודרך עוזר ,דמייני מפל שאת אוהבת ונסי לדמיין שבמקום מים את רואה וחשה זרימה רבה של חלב לבן בשפע. בכי של תינוקות עוזר ,נסי לשאוב אפילו עם משאבה ידנית כשאת שומעת בכיות של תינוקות ,נתתי לך על קצה המזלג ,במקרה כזה אני תמיד ממליצה ייעוץ אבל אני מקווה שבכל זאת עזרתי לך ,שמחה ואושר וסבלנות
    סיגל מיכאלי מחברת הספרהסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו