מניקה טרייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניקה טרייה
    אורטל
    07/11/2007

אהלן, ילדתי לפני כשבועיים ומאז אני מניקה , מספר שאלות: 1. האם טיפות נגד גזים עלולות להפריע להנקה? אם לא על איזה טיפות את ממליצה?
    2. בעוד כשבועיים עליי להעדר מהבית ליום בשבוע באופן קבוע , מתי עליי להתחיל להרגיל את ילדתי לאכול חלב שאוב מבקבוק? והאם צורת האכלה מבקבוק בשלב מוקדם זה עלולה לפגוע בהנקה?
    3. כרגע אני מניקה בישיבה עם קונסטרוקציה שלמה של כריות , בדרך זו ילדתי יונקת הכי טוב אך אני תלויה בעזרתם של אחרים לעומת זאת בלילה אני מניקה בשכיבה אך אני חשה שהילדה לא תופשת את הפטמה נכון בתנוחה זו, האם להמשיך להניק בדרך זו?
    4. ילדתי שוקלת שתיים וחצי קילו כרגע מתי אוכל להניק אותה בתנוחת ערסול ולאו דווקא בזוית של 90 מעלות כפי שהדריכו אותי? האם זה פונקציה של משקל התינוקת או טיב ביסוס היניקה?
    אשמח לתשובה...... אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניקה טרייה

הוספת תגובה

• מניקה טרייה

ג'ניס זאוסמר
    07/11/2007

שלום אורטל,
    מזל טוב.
    1 - למי יש גזים? אם לתינוק גזים אפשר לתת טיפות למיניהם אך על תצפי לתוצאות מי יודע מה. אין פתרונות קלים, הזמן הוא התרופה הטובה ביותר.
    2 - בעוד שבועיים התינוקת שלך תהיה בת חודש - אם תתחילי עכשו או בעוד שבוע זה לא כל כך משנה.האם זה יגרום לפגיעה בהנקה או לא - קשה לדעת . אם היא כבר יונקת טוב הסיכויים טובים יותר שלא יפגע אך הסיכוי בהחלט קיים.אי אפשר לדעת מראש. כמובן שיותר טוב שהיא תקבל חלב שאוב מאשר תמ"ל ואם את לא נמצאת עז אין ברירה היא חייבת לאכול.
    בענין התנוחה והכריות כדאי לך להתייעץ עם יועצת הנקה מוסמכת - גם בעניין השאיבה ומתן בקבוק. ייעוץ מקצועי יפחית את הסיכוי לכל פגיעה.
    אני לא רואה שום סיבה להנקה ב90 מעלות, את יכולה להניק אותה בכל תנוחה הנוחה לך ולה בתנאי שהיא תופסת טוב.
    שוב - תצרי קשר עם יועצת הנקה ותקבעי ייעוץ.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו