בעיה של תחילת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה של תחילת הנקה
    יולי
    19/07/2010

שלום,
    בני נולד לפני 4 ימים בניתוח קיסרי חירום במשקל 4300 גר. במהלך האשפוז בבית החולים הצלחתי להניק כל הזמן, אך עקב ירידה במשקל-(בשיחרור הוא היה 3880) הכריחו אותי לתת תוספת סימילאק. עוד לפני תוספת הסימילאק הוא החל לסבול מגזים חזקים, המלווים בריח מאוד חזק. לאחר הוספת הסימילאק הבעיה החריפה מאוד, והוא הפך למאוד לא שקט והיה לי יותר קשה להניק. מהרגע שהגענו הביתה החלפנו את תוספת הסימילאק לסימילאק ללא לקטוז כי לבעלי יש רגישות ללקטוז. היום החלב שלי שינה את הצבע והמרקם מהקולוסטרום לחלב לבן, ובערך מאותו הרגע בני לא יונק בכלל. ברגע שאני שמה אותו על השד הוא מתעצבן ופשוט צורח. שאבתי פעמיים את החלב ונתתי לו מבקבוק. אני ממשיכה לתת תוספת סימילאק על מנת למנוע ירידה נוספת במשקל. הגזים ממשיכים להיות מאוד חזקים, הוא לא רגוע במהלך כל היום, ויש לו רק יציאת צואה אחת ביום והיא עדיין מקוניאלית. אני מאוד לחוצה מהמצב, היות ואני מעוניינת להניק ומרגישה שהבעיה היא לא בייצור החלב. תודה על התייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה של תחילת הנקה

הוספת תגובה

• מזל טוב

סיגל מיכאלי
    19/07/2010

למעשה יולי לא שאלת אלא תיארת מצב קיים קושי עצום ,אני הייתי מתחילה בניסיון להקל עליו על הגזים על ידי עיסוי ותנוחות מבייבי יוגה לאחר מכן אם החלטת להניק ורק להניק תציעי לו את השד בלבד אחרי יום קשה אחד התינוק יינק כמובן תשגיחי שיש 5 טיטולים רטובים ושהתינוק חיוני ,בדרך כלל יש בעיות שנפתרות בפורום אני ממליצה לך לפנות לייעוץ הנקה זה יעזור לך מאוד אבל לפני נסי את המלצותיי
    מזל טוב סיגל מיכאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו