תינוק לא רגוע על השד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק לא רגוע על השד
    אן
    19/07/2010

שלום ,
    התינוק שלי בן חודש , בינתיים עולה יפה במשקל בממוצע בשבוע כ300 גרם. תוך חודש העלה כקילו.נולד 3700 , יצא מבי"ח 3550 ונכון ליום ראשון המשקל היה 4650. יציאות טובות של קקי ופיפי .
    הבעייה היא שהוא לעיתים קרובות לא רגוע על השד , במיוחד לאחר שיונק את החלב הקדמי ( הקל יותר ) , נהיה אדום , בוכה ולעיתים מוציא גזים תוך כדי .... לפעמים גם כשדפוס זה לא קורה בסוף היניקה לא עוזב את הפטמה , אלה מוציא אותה ומכניס חזרה תוך משיכת הפטמה , עד שאני מנתקת אותו לבד . באופן כללי בוכה די הרבה , אנחנו מקשרים את זה לגזים כי לרוב תוך בכי הוא מוציא גזים , מקפל רגליים ועושה קקי .באופן כללי לא כל כך רגוע ביום ואוהב נדנודים על היידים , אחרת לא נרדם . בלילה דווקא ישן מתעורר פעמיים לאוכל וממשיך לישון .
    השאלה שלי היא מה יכולות להיות הסיבות לכך שהילד בוכה תוך כדי הנקה , היועצת הנקה בטיפת חלב אמרה שככל הנראה מתחילים לו גזים לאחר שמתחיל לאכול .... אבל אני דואגת שאולי אין לו מספיק חלב ולכן הוא לא רגוע ???? לפי היועצת ברגע שהילד עולה יפה במשקל ועושה פיפי קקי כמו שצריך אז אין בעייה של חלב . למרות שלרוב נראה באמת כאילו הבכי זה תוצאה של כאבי בטן , האם יתכן שאין לו מספיק חלב למרות שעולה יפה מאוד ? מה יכולות להיות הסיבות לבכי מסוג זה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק לא רגוע על השד

הוספת תגובה

• כמו שהיא אמרה

סיגל מיכאלי
    20/07/2010

היועצת נתנה הסבר מצויין.תלמדי לעשות לתינוק עיסוי טוב לפני כל הנקה ואז ההנקה תהיה רגועה יותר . בהצלחה סיגל מיכאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו