דיי נשבר לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיי נשבר לי
    מיכל
    21/07/2010

בני בן 3 חודשים וניזון מהנקה בלבד,ובטיפת חלב אמרו לי שהוא עולה כמעט חצי ממה שהוא צריך לעלות הוא נולד 3400 ורק בגיל חודשיים וחצי שקלתי אותו והוא שקל 4300 ועכשיו הוא שוקל 4650 הוא עולה גרוע ממה שהבנתי והשאלה שלי האם להמשיך עם ההנקה??או פשוט לפרוש??(בטיפת חלב האחות אמרה לי שהוא תופס את השד מעולה ורואים שיש חלב וכראה הוא לא עולה מספיק כי אני לא אוכלת טוב וזה נכון שאני לא אוכלת טוב)ועוד משו היציאות אחת לכמה ימים זה בסדר???החיתולים רטובים כמו שצריך כמובן.ועוד שאלה בנושא בשבוע האחרון הוא ממש לא רגוע על השד והיתחיל לפלוט האם זה קשור אחד לשני?? ומה הסיבה לכך ??סליחה מראש על שאלותי המרובות ותודה על המענה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיי נשבר לי

הוספת תגובה

• אני ממש מבינה אותך

סיגל מיכאלי
    25/07/2010

היי לא קל להניק ועוד יותר לא קל לראות שתינוק לא עולה במשקל אבל התינוק שלך כן עולה ואם הוא ילד עירני ויש טיטולים רטובים וההתפתחות תקינה ויש תיאבון אז ייתכן שהוא תינוק קטנטנ כמוך .המשיכי להניק אך עם זאת המשיכי במעקב אחות טיפת חלב.
    לגבי התזונה שלך יש דיאטניות בכל קופת חולים בקרי אחת מהן שתיתן לך תפריט עשיר בקלוריות
    ימים שמחים
    סיגל מיכאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולמה הוא לאחרונה לא רגוע על השד?

מיכל
    26/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו