מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה ושאיבה - אודה מאוד למענהשלי26/07/2010
שלום
התינוק שלי בן חודש ושבוע . נולד 3700 לפני שלושה ימים שקל 4800 . עלה יפה בחודש הראשון . הנקה מלאה .
שאלתי היא כזאת , לאחרונה התינוק מסרב לינוק מצד שמאל ואף נוצר לי גודש ולכן אני שואבת ושמתי לב כי לאחר ההנקה אני מצליחה לשאוב מקסימום 25-30 מ"ל משני הצדדים . הרי זה מעט מאוד . אני קוראת על נשים ששואבות הרבה יותר .ומצד שמאל יש פחות חלב מאשר בימין . איך זה יכול להיות שעם כמויות כאלה של חלב תינוקי עלה עד כה יפה במשקל ? אני חרדה שלא אוכל מספיק ?
שאלה נוספת , מה משך זמן הנקה שמומלץ בגיל זה? והאם יכות להיות שהילד לא מסכים לינוק מצד שמאל בגלל שיש שם מעט חלב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
שרית פאר04/08/2010אמרת בעצמך ויש לך את כל הנתונים כי תינוקך אוכל יפה, אז למה הדאגה?
צריך לבדוק למה התינוק מסרב לינוק מצד שמאל, יכולות להיות הרבה סיבות אחת מהן זה זרימה איטית או מוגברת.
למה את שואבת משני הצדדים?
ספרי איך המצב היום, ובמידה והבעיה ממשיכה ממליצה לך להתייעץ עם יועצת הנקה.
בברכת הנקה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)