מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה ותמלאני27/07/2010
שלום.
בתי בת 3 וחצי חודשים ינקה מלא עד שבת האחרונה בה נתנו לה מטרנה.
כבר די נשבר לי מההנקה ואני רוצה לשלב לה.
אני נותנת לה כבר 3 ימים ארוחה אחת של מטרנה ביום והיא טורפת אותה!
הבעיה שמאז היא מאוד עצבנית על הציצי...
מתעצבנת בהתחלה שלא יוצא ואחרי 5 דקות מתרגזת שוב כי הזרם כבר לא חזק..
לא יודעת מה לעשות...
כל הסיפור מגביר לי את החשק לתת לה עוד ארוחה אחת של מטרנה וכל השאר לשאוב ולתת מהבקבוק..
מה אני עושה??
אני לא רוצה לגמול אותה לגמרי כי בספטמבר היא תתחיל את הפעוטון ותצטרך את החיזוק למע' החיסון של ההנקה..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגע רגע
הדס חבקין01/08/2010כנראה שהבעיה איננה בתכולה- מטרנה / חלב אם אלא בבקבוק עצמו..
אני ממליצה לך לרכוש בקבוק של מאמ עם פטמה מס' 1 ולהאכיל את התינוקת בתנוחה מוגבהת ועם הרבה הפסקות, אחרי זה השד יראה הרבה יותר אטרקטיבי...
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שזה הסתדר...
אני02/08/2010היא אוכלת בבקבוק מאמ עם פטמה 1 ואני מאוד מרוצה ממנו...
כנראה שהיו לה גזים(למרות שאני עושה לה המון עיסויים) כי זה הסתדר והיא כבר יותר רגועה...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)