מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עידוד...רחלי05/08/2010
אריאל שלי יהיה מחר בן שבועיים. אחרי שההנקה עם שתי הבנות הגדולות לא הלכה, הבטחתי לעצמי שהפעם אני הולכת עם זה עד הסוף.
בבית החולים הנקתי מרגע הלידה והיה נדמה שהכל סבבה עד שיועצת הנקה באה, תיקנה לי אחיזה שאמרה לי שהחלב לא משפריץ ממני (יומיים אחרי לידה) ולכן לא בטוח שהוא שבע. הלכתי ושאבתי את עצמי לשיגעון אבל לא יצא יותר מכמה CC בודדים...
איך שיצאתי מבית החולים, מדריך ההנקה מיכאל היה אצלי שאמר שהאחיזה נהדרת ולהמשיך לעשות מה שאני עושה...
אחרי יומיים הבאתי עוד יועצת שהיתה מרוצה מהאחיזה אבל אמרה שכנראה החלב אצלי מאוד אחורי ומאחר להגיע. והוא יגיע. אבל עד אז, נתנה לי SNS.
בהתחלה, נתתי 60CC אחרי כל הנקה והלכתי לשאוב להגברת ייצור. לא יצא כמעט בכלל חלב. עכשיו אני מניקה לפי דרישה אבל הדרישה לא נגמרת. SNS בין פעם לפעמיים ביום, בערב. בדר"כ לוקח 20-30 CC תוספת.
הוא מתחבר יופי, אני שומעת בליעות אבל אחרי כמה מציצות הוא נרדם כאילו אין מחר. עליי הוא ישן נהדר, אם אני מעבירה אותו לעריסה - אין מצב ליותר מ 10 דקות שינה.
אני עוקבת אחרי חיתולים, אין קקי כל הזמן - פעם ביומיים יוצאת (סליחה) משחת שיניים חרדלית אבל פיפי יש וזה אומר לי שהוא לא יבש.
עלה במשקל 150 גרם בשבוע.
איך זה נשמע? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רחלי
הדס חבקין05/08/2010אני מתקשה להבין את היועצים והיועצות שלך- מה זה חלב מאד אחורי?? ומה זה SNS??
עכשיו , בואי ונעשה סדר- לגיטימי מצד אריאל הקטן להרדם עלייך וולרצות להיות עלייך כל הזמן גם אם זה לא פשוט מיד אחרי לידה ועם עוד שתי בנות בחופשה אז זה בסדר, עכשיו בואי נמשיך לשלב הבא- עליה במשקל של 150 ג' יחסית למה? האם הוא חזר למשקל הלידה?? האם זה 150 ג' מעבר למשקל הלידה? כמה הוא ירד במשקל בימים הראשונים? אלו נתונים חשובים להערכת המצב.
טיטולים רטובים צריכים להיות 6 ביממה לפחות, עם כמות של לפחות 3 כפות בתוכם. מבחינת יציאות כתוב בספר לפחות 3 ביממה אבל, אם התינוק משתין מספיק ועולה במשקל- אז גם פעם ביומיים זה תקין. תנסי להוסיף לי את הנתונים של משקל הלידה ואת התהליך ובינתיים- יישר כח!! כל הכבוד על ההשקעה וההתמדה..
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)