חלב שאוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב שאוב
    סיון
    06/08/2010

שלום,
    אתמול שאבתי חלב בבוקר כדי להשתמש בו בערב כשאנו יוצאים עם התינוק לאירוע. שמתי את החלב במקרר וכשיצאנו מהבית שמתי אותו בתיק שומר קור/חום,נסענו כ- 20 דקות וכשהגענו ישר שמתי את הבקבוק במקרר וכשהילד רצה לאכול חיממתי את הבקבוק ונתתי לו. השאלה שלי היא כמה זמן החלב יכול לא להיות במקרר? אם מה שעשיתי בסדר? ואם הוא לא היה אוכל והיינו חוזרים הביתה אז אם אפשר שוב להוציא מהמקרר ולהחזיר למקרר בבית?
    שאלה נוספת (אם תוכלו לענות לי) אני מניקה חודשיים הנקה מלאה. הרופא נשים נתן לי מרשם לגלולות שמתאימות להנקה בשם: desorgestel. שמעתן עליהן? יש להן תופעות לוואי? הבנתי שלוקחים אותן רצוף ללא הפסקה וצריך לחכות לפחות 10 ימים עד שהן יתחילו להשפיע. זה נכון?
    בתודה מראש,
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב שאוב

הוספת תגובה

• שלום סיון

שרית פאר
    07/08/2010

חלב אם שאוב - מומלץ להעביר אותו בתיק שומר קור עם קרחון ובהגעה למקום חפצך להכניס אותו למקרר, במידה והחלב התחמם לא מומלץ לקרר אותו שוב.
    חלב אם יכול להיות מחוץ למקרר כ 4 שעות בקיץ (בחדר ממוזג) וכ 8 שעות בחורף, לאחר זמן זה אין אפשרות להחזיר למקרר.

לגבי הגלולות - לא מכירה, מומלץ לבדוק שהיא מכילה פרוגסטרון בלבד.
    גלולות בזמן הנקה בד"כ לוקחים רצוף ללא הפסקות.

המשך הנקה נעימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו