גמילה מהנקה בגיל שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהנקה בגיל שנה
    מיכל
    09/08/2010

שלום רב, בתי בת שנה בשבוע הבא, היא עדיין יונקת במהלך הלילה. ברצוני להפסיק להניק אותה והיא מסרבת בכל תוקף ודוחפת את הבקבטוק שאני מציעה לה מעל פניה. ממש דוחפת אותו עם היד.

במהלך היום בגן היא אוכלת אוכל רגיל ארוחת בוקר עם כל הילדים ואחר כך ארוחת צהריים, ניסתי שהם יתנו לה תחליף חלב במידת הצורך לפני השינה אבל היא חושבת שזה משחק ומשפריצה את החלב מהבקבוק לכל הכיוונים.

אני ממש מרגישה שזה כבר מעין נטל עלי ההנקה, עם הבן הבכור שלי זגמילה הלכה מעולה והוא בדיוק נכנס בגיל 9 חודשים לגן וכנראה זה עשה לו את השינוי ולפחות הוא הסכים לקחת בקבוק גם אם זה היה מעט ולאט לאט הכמויות גדלו.

אצל הקטנה שום דבר, גם לא להכניס טיפה לפה...

מה עושיםםםםם...

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהנקה בגיל שנה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

שרית פאר
    14/08/2010

האם ניסית לא לקום אליה בלילה ושמישהו אחר יציע לה בקבוק במידה והיא צריכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשרית

מיכל
    15/08/2010

הי שרית. בוודאי שניסיתי אבל היא מזיזה את הבקבוק מעל פניה.
    בנתיים עד שקיבלתי תשובה ניסיתי משהו אחר , אחרי המקלחת אני נותנת לה דייסה בקערה שהיא דווקא מאד אוהבת. עם כפית אז זה לא מבקבוק והיא לא מרגישה שמישהו לוקח לה את חוויית ההנקה . אבל בלילה זה כבר סיפור אחר. וב- 2 לילות האחרונים כל שעה וחצי היא מתעוררת.... הצילו.... לא נראה לי להכין דייסה באמצע הלילה ושבוע שעבר ניסיתי גם להכין לה תחליף חלב בלילה ושום דבר חוץ מצרחות.

בסוף זה יעבור לה נכון? היא היום בת שנה.. והיא בטוח מבינה שזהו צריך להפסיק...

יש רעיון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיכל

שרית פאר
    18/08/2010

המלצתי:
    בלילה את לא קמה אליה, במידה והיא מתעוררת ובוכה שבן זוגך יגש אליה וירגיע אותה, מקסימום יציע בקבוק עם מים ולא אוכל, יקח כמה לילות של בכי וחוסר שינה אבל בסוף היא תבין שאין אוכל בלילה ותישן.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו