יציאה לנופש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה לנופש
    גל
    09/08/2010

בני בן חודש וחצי ואני מניקה אותו הנקה מלאה. אני ובן זוגי מרגישים צורך לצאת לנופש ל- 3 ימים בעוד כחודש ללא התינוק. רציתי לדעת האם יש דרך לעשות ולא לפגוע בייצור החלב שלי? האם אפשר ככה פתאום להיעלם לתינוק ולתת לו רק מבקבוק ואולי אפילו תמ"ל?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאה לנופש

הוספת תגובה

• הי גל

הדס חבקין
    09/08/2010

ישנן מספר סוגיות שהעלית בשאלתך:
    1. פגיעה בייצור החלב בזמן החופשה- תצטרכי לקחת משאבה ולשאוב כל אימת שהתינוק אמור לינוק , תוכלי לשמור את החלב במקרר או בהקפאה, אך לגבי השינוע חזרה הביתה- תלוי לאן אתם נוסעים...
    2.מה התינוק יאכל בהעדרך- את יכולה כבר מעכשיו להתחיל ולשאוב פעם- פעמיים ביום ולהקפיא את המנות עד הנסיעה. כמובן שאם לא יספיק- תמ"ל נכנס לתמונה.. לגבי מתן בקבוק- כדאי לך, בלי קשר לנסיעה, להציג בפני התינוק בקבוק בכדי שתוכלי לעשות פעולות פשוטות יותר מיציאה לנופש כמו -כוס קפה עם חברה בלי התינוק...
    3. לגבי ה"להעלם" לתינוק- זאת שאלה לשאול את עצמך ואת בן זוגך... ככלל, כשמניקים קשה להיות רחוק מהתינוק, זה דורש ממך הרבה הערכות- כמו שהסברתי וגם במהלך החופשה ישנה "התעסקות" , בקיצור- כל תשובה שאתן בסוגיה הזאת תהיה נכונה לתחושתי האישית ופה נדרשת תחושתכם האישית...
    כל טוב,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יצא

גל
    10/08/2010

לי כמה פעמים לתת לו חלב שאוב מבקבוק במהלך הלילה.
    הבעיה היא שאני לא מצליחה לשאוב כמות גדולה אם אני לא מדלגת על הנקה ואז אין לי מספיק חלב שאני יכולה להשאיר לו. כיצד אפשר לשפר את הכמות בכל שאיבה? קניתי את המשאבה של מדלה המיני חשמלית. כאשר אני מדלגת על הנקה אני מסוגלת לשאוב בערך 100CC ואם לא מדלגת אז בקושי 50 CC.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה...

גל
    11/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבות

הדס חבקין
    11/08/2010

אם את רוצה להגדיל את הכמות הנשאבת, עלייך לשאוב בכל יום בשעה פחות או יותר קבועה דבר שיגרום לגופך לייצר יותר חלב. התינוק אמור לאכול בין 60-100מ"ל בארוחה כאשר ישנה ארוחה "קטנה" ו"גדולה" , אין דרך לדעת מתי הוא אוכל כמה ועל כן הכי מומלץ זה לשמור מנות של 50CC ולהוסיף בעת הצורך.
    בהצלחה,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערבוב מנות

גל
    11/08/2010

האם ניתן לאחד חלב שאוב משאיבות בזמנים שונים על מנת להגדיל את המנה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כדאי

הדס חבקין
    11/08/2010

באותו הבקבוק אבל בהחלט אפשרי לתת לתינוק מנה אחת ולאחר מכן לתת מנה נוספת באותו הבקבוק. הסיבה היא שחלב שנשאב בזמנים שונים והוקפא או אוחסן במקרר עלול לתפוס טעמי לוואי ואז מנה אחת "הורסת" את השניה...
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

גל
    11/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו