שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    מלי
    12/08/2010

היי,
    אני 6 שבועות לאחר לידה , כבר בהתחלה שילבתי תמ"ל כי רציתי להרגיל לבקבוק ולא ידעתי כלום על הנקה (לא חשבתי שאתחבר לזה) ולא היה את מי לשאול , נורא כאב לי בפטמות אז היה לי נוח לדחוף בקבוק פה ושם..
    מה שאני באה להגיד שדי שיגעתי את הגוף מבחינת "הדרישה לחלב" כי הייתי מידי פעם שואבת, ימים שלמים בקושי הנקתי , ימים שלמים כמעט ורק הנקתי בקיצור הגוף כרגע לא יודע לתת לי את הכמות חלב שתספק את הילד ..ובימים האחרונים אפילו מסרב לינוק דווקא כשהחלטתי שאני מנסה לתת לו כמה שיותר הנקה וכמה שפחות תמ"ל אז בשבוע האחרון אני שואבת במרץ לפחות 3-4 פעמים ביום הכמות שיוצאת היא בערך 120 CC והילד בלי עין הרע אוכל 160-180 (נולד 3800 ובביקורת לפני שבועיים שקל 5.100), שאלת השאלות היא 1. אני בעוד חודש וחצי חוזרת לעבודה ונניח שהצלחתי להגדיל את כמות החלב באמצעות השאיבות איך אוכל להסתדר עם זה במשרה של 8.5 שעות?זה אפשרי בכלל? (לא רוצה ללכת עם נזילות) שאלה נוספת עם ההנקה חלקית בלבד מתי אני אמורה לקבל מחזור ? או שמא לא לקבל בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• שלום מלי

שרית פאר
    14/08/2010

הנקה בלבד אומר 8 שאיבות ביממה, כאשר את שומרת על מרווח של לפחות שעתיים בין שאיבה לשאיבה, 4 שאיבות זה רק חצי ממה שאת אמורה לעשות.
    אין בעיה לשאוב בעבודה אם יש לך היכן לאחסן את החלב (מקרר) ולהעביר אותו בתוך מכלית שומרת קור עם קרחונים.
    טפטוף חלב מהשד מעיד על רפלקס שחרור חלב ואינו קשור לכמויות, רפידות הנקה אמורות למנוע את הכתמת החולצה

הנקה חלקית אינה מונעת קבלה של מחזור ואינה מהווה אמצעי מניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו