מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ה נקהענת12/08/2010
שלום,
בני בן 9 חודשים ו-10 ימים. היה יונק מלא עד גיל 6.5 חודשים.
מגיל 6.5 חודשים הנקה +הזנה מבקבוק (סימילאק ואופטימיל לסרוגין) בגלל אי עלייה במשקל..
(היה יונק 2-4 דקות מכל צד דבר שלא "סיפק" לא אותי ולא אותו וזה התבטא במשקל)
ההנקות הלכו והתמעטו רק ללילה (פעם אחת בלילה למשך 3 דקות) עד שנפסקו לגמרי למשך יומיים
שלושה ושוב חזרתי להניק -- אך ....הילד כבר לא רצה לינוק . כל פעם ששמתי אותו על הציצי היה
מכניס את הציצי לפה אך לא יונק. ניסיתי עוד כמה נסיונות והוא כבר לא רצה.
אתמול קיבלתי מחזור עם זרימות דם מרובות. רציתי לשאול:
1. האם בגלל המחזור "טעמו של החלב השתנה" והוא "הרגיש זאת לפני"... ולכן אינו רוצה לינוק יותר?
2. האם ניתן להניק במחזור?
3. האם יש עוד סיכוי ..... לחזור להניק גם אם עשיתי הפסקות בהנקה?
4. כשאני נוגעת בחזה אני מרגישה שהוא "ריק" האם יש עוד סיכוי שיתמלא ....אם אני יכנס למשטר
מים?
אני כ"כ רוצה להניק והוא מסרב ....
אודה לתשובות מהירות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?????
ענת13/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
שרית פאר14/08/2010נראה כי תינוקך נגמל בלי קשר למחזור, גם כשהנקת אותו רשמת שזה היה ל 3 דקות, כלומר לא ממש ינק.
אין בעיה להניק במחזור.
משטר מים לא קשור ולא יעזור.
לגוף שלנו אין מתג של און ואוף, הגמילה נעשתה לאורך זמן והסיכוי להחזיר את משק החלב הינו דל מאד.
התינוק מסרב כי הוא מבין שאין חלב.
נראה שהיה לכם תקופה ארוכה ויפה של הנקה, הסתכלי על זה בחיוך וגאווה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
ענת14/08/2010שרית שלום,
תודה לתשובתייך.
אמרת שמשק החלב התדלדל.... אך מלחיצות על השד נראה כי עדיין יש חלב אז האם משאבה
תגביר את משק החלב?
מה עוד היית מציעה..........
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסית לשאוב?
שרית פאר14/08/2010כמה יצא?
החלב לא נעלם לגמרי מהשד לאחר תקופה כ"כ קצרה, אך הכמויות לא מספיקות לאור ההתנהלות שתיארת.
באם החלטת שאת רוצה להניק ומתכוונת לחזור להנקה מלאה ורצופה אפשר לקחת תוסף שמגביר את ייצור החלב ( אני ממליצה על מור מילק) ולהתחיל עם שאיבות של לפחות 6 פעמים ביממה רבע שעה כל צד כאשר כל 5 דקות את מחליפה צד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)