גזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים
    אמא
    18/08/2010

בני בן 6 שבועות, ניזון מהנקה בלבד.
    לפני כשבועיים התחילו לו גזים, הבאנו לו גרפווטר ולא כל כך עזר, הוא ממש באי שקט וכל היום כמעט בוכה.
    אוכל כל שעתיים בערך חצי שעה כל ארוחה.
    אני שמה אותו על הבטן, שמה על הגב ומרימה לו את הרגליים, מחזיקה אותו בכל תנוחה אפשרית וכלום לא עוזר!
    יכול להיות שהגזים נובעים מהתנוחה של ההנקה? איזה תנוחות של הנקה אני יכולה לנסות כדי להפחית לו את הגזים?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

• ניסית סימיקול?

מיכ
    19/08/2010

כמובן שמבחינת תנוחות הכי טוב להחזיק את התינוק על הבטן (ואולי גם לקפוץ איתו על כדור היוגה-אם יש-מאוד עוזר) וחוץ מזה לי המליצו על סימיקול.בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל ילד מגיב אחרת..

עמית
    19/08/2010

.. לכל התכשירים שיש בשוק (ויש הרבה). בן של חברה הפך לאפאטי ומסטול מגרייפווטר ולנו המליצו חמות על גליכול וזה ממש עוזר לקטנטן ולא משפיע על ההתנהגות שלו.הכי חשוב זה לא לתת את זה בזמן שהילד בוכה כי היו מקרים שזה חדר לקנה הנשימה וגרם להפסקות נשימה געיות אצל תינוקות (יש מסמך באתר משרד בריאות).

אבל מעבר לתכשירים הכי עוזר להחזיק אותו עם הבטן כלפי מטה על היד. בתנוחה הזו היד לוחצת על הבטן ומקלה על הכאב. מה שכן - היד שלך תכאב בהתחלה...
    בהצלחה

* חשוב לציין שאני לא אשת מקצוע, רק אמא שחולקת מניסיונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא יקרה,

הדס חבקין
    19/08/2010

האמהות ששתפו אותנו מניסיונן צודקות- אין תשובה חד משמעית...
    אז אפשר- לנסות מס' תכשירים ולראות מה עובד
    לברר בטיפת חלב אם יש קורס עיסוי תינוקות ללא תשלום
    לנסות את תנוחת הנמר שעמית הציעה- על הבת שלי- עובד פלאים..
    שיהיה בהצלחה ולא לשכוח- עד גיל 3 חודשים זה עובר- ואז מתחילות השיניים..
    כל טוב,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו