הגברת ייצור החלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת ייצור החלב
    מילה
    19/08/2010

שלום,
    בני בן 9 ימים בלבד, בבי"ח הנקתי מלא וכאשר הגענו הבייתה התחלתי לשאוב ולתת לו חלב אם שאוב, בעקרון הוא אוכל רק חלב אב שאוב או הנקה מהציצי , אני דואגת לשאוב כל 3 שעות אך הכמויות שיוצאות לי ממש מעטות מקסימום 60ML , כיצד אני יכולה להגביר את ייצור החלב?
    והאם זה בסדר להניק אותו ואז לשאוב ?
    אני מרגישה שהחזה שלי ממש ריק ושלא יוצא לי הרבה חלב ואני ממש לא רוצה לוותר על כך שהוא יאכל רק חלב אם
    אודה לתשובה
    מילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת ייצור החלב

הוספת תגובה

• מילה

הדס חבקין
    20/08/2010

קודם כל-מזל טוב...
    בשאלתך לא ציינת מדוע התחלת לשאוב ומהו משקלו של בנך. עקרונית בששת השבועות הראשונים לחייו של תינוק אנחנו מעדיפים כי הוא יוזן מהנקה בלבד (כמובן אלא אם יש סיבה אחרת כמו משקל נמוך, פגות וכו'). בשבועות הראשונים , כאשר התינוק יונק הוא בעצם "מזמין מהמפעל" את הכמויות להן הוא זקוק בדרך כלל אלו כמויות קטנות לעיתים קרובות (בין 8-12 פעמים ביממה). לכן נשמע לי סביר ביותר שיוצא לך 60 מ"ל בשאיבה.
    בכל מקרה, אני ממליצה לך בחום להפגש עם יועצת הנקה קרובה למקום מגורייך על מנת ללמוד איך לנהל את ההנקה.
    כל טוב,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו