לא יונק ורוצה בבקבוק, ירידה בכמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יונק ורוצה בבקבוק, ירידה בכמות
    אתי
    15/11/2007

התינוק שלי בן 11 חודשים. לפני שלושה חושים הפסיק לינוק, פשוט סובב את הראש כשנתתי לו ציצי. עליי לציין כי תמיד קיבל גם הנקה מהשד וגם בקבוק כשיצאנו החוצה מידי יום, וגם בערב. בהדרגה הפסיק לרצות לינוק. מאז אני רק שואבת. היתה לי בהתחלה תפוקה של 500-600 cc ליום, עכשיו זה ירד ל- 400 ואפילו 350 cc.
    אני שואבת במשאבת ספקטרה מאז התינוק שלי נולד. תמיד בשעות קבועות. הקפדתי על שאיבה כל 3 שעות. אבל זה ממש גרוע, יוצא 50 cc בכל שאיבה.
    בבוקר אני שואבת שעה כדי לתת לו 150.
    עכשיו ארבע בבוקר ואני שואבת, מנסה להגדיל את הכמות.
    דחוף, מה עושים? ממש זקוקה לעזרה. התינוק שלי אוכל מעט מוצקים, הוא הפסיק לאכול מרק טחון, ואוכל קצת פתיתים, תפו"א, וחתיכות שניצל, אבל עדיין זו כמות קטנה. מקבל פירות בבוקר, מעדן או שניים חלביים, מסרב עדיין לאכול חלמון ביצה מבושל. זה לא מספיק כל התזונה היומית שלו עם החלב.אשמח לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאתי

ג'ניס זאוסמר
    15/11/2007

אתי,
    העובדה היא שאין אף מכשיר שאיבה מספיק טובה - התינוק הוא המכשיר המושלם. ולכן אני לא מופתעת לשמוע שיש ירידה מה בתפוקת החלב.
    אם את שואבת כמו ששאבת תמיד , ונראה לי שהיית בסדר גמור, לא נראה לי שיש יותר מה לעשות את יכולה לקחת חילבה (3 כמוסות 3 פעמים ביום) אבל אני לא מצפה לשינוי משמעותי.
    לגבי האוכל המוצק - שיהיה רעב יוכל!!!!
    גם אם יוכל את מה שתארת זה בסדר.
    בלי לחץ - הכי טוב.
    לא ללחוץ עליו ולא על עצמך.
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו