מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה וטעימותמאיה25/08/2010
שלום
בני בן 5 חודשים מקבל הנקה מלאה, מתפתח יפה, עולה במשקל יפה.
שאלתי היא כזו: בגיל 4 חודשים נאמר לי בטיפת חלב להתחיל עם טעימות של פירות וירקות, התחלתי כפית שתיים, והיום הוא מגיע כבר ל4 כפות של ירקות והוא ממש רוצה עוד, הוא אפילו מגרגר בהנאה תוך כדי אכילה, כמו כן עם הפירות, אני מביאה לו בערך תפוח שלם או אגס והוא ממש נהנה ורוצה עוד. כמובן שבמקביל אני ממשיכה להניק אותו, והטעימות הללו מתקיימות בן הארוחות.
האם ניתן לשלב לו כבר מזון מוצק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אופק,
הדס חבקין28/08/2010המטרה של הטעימות היא מתן אוכל מוצק בכמות קטנה בשילוב עם הנקה מלאה על מנת לזהות תגובה אלרגית למזון וגם לזהות את בשלותו של התינוק. את בעצם כבר משלבת לו מזון מוצק, איך את היית מגדירה תפוח שלם???
זה בסדר גמור כל עוד התינוק (ואמא שלו) מבסוטים..
כל טוב,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)