כמה בעיות בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה בעיות בהנקה
    נטלי
    27/08/2010

שלום,אני מניקה את בתי בת החודשיים וחצי הנקה מלאה.מלפני שבועיים עברתי לצד אחד כל פעם כי היה לי המון חלה וזה גרם לה להשתנקויות וכיחכוחים. אחרי כמה ימים כבר הרגשתי שממש ירד החלב -לא בלילה ובבוקר אחרי השינה כי אז זה מלא-אבל מהצהרים ההנקות כבר לא רגועות,היא מותחת את הפיטמות ודוחפת עם היד את הציצי ומתנתקת כל שניה וחוזרת גם אחרי שאני מרימה לגרעפס.השדיים מרגישים מאד דלילים אני לוחצת וכן יוצא אבל בקושי.היא בוכה ומתלוננת תוך כדי שהשד בפה.אני נותנת לה להיות כמה זמן שהיא רוצה או עד שאני כבר לא יכולה יותר מהמתיחות.התחלתי להציע לה מהצהרים שני צדדים אבל כבר שבוע וזה לא מגביר את החלב.גם יש לה גזים אז יועצת ההנקה אמרה שהשד מאד מנחם ועוזר אז היא בדרכ נמצאת שעה וחצי על הציצי לפעמים שעתיים בלילה עד שנרדמת סופית בעשר וחצי.האם זה בסדר כל כך הרבה זמן על הציצי-זה כמו מוצץ באיזשהוא שלב, ולמה מותחת את הציצי ומתנתקת כל שניה?זה רעב זה גזים?איך אפשר לדעת? היא כן עולה יפה במשקל אבל לא בדקתי כבר שבוע.בלי קשר עוד שאלה האם כדאי לי להשכיב אותה לישון יותר מוקדם בסביבות שמונה?תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה בעיות בהנקה

הוספת תגובה

• הי נטלי,

הדס חבקין
    28/08/2010

אכן אתגר.. האם התינוקת גם שינתה את דפוסי השינה שלה? ישנה יותר בלילה??
    האם את מציעה את הצד השני אחרי שהיא מתנתקת או נשארת באותו הצד? כדאי להציע בכל התנתקות צד אחר. לא נראה לי שחסר לך חלב אלא שאת לא מספיקה להתמלא.
    בכל מקרה, יש מצב שבימים החמים של אוגוסט היא רוצה לינוק יותר - לא לשכוח שזה גם שתיה...
    את יכולה לנסות להשכיב אותה ב8, יש כל מיני שיטות שאני ממש לא אוהבת שמשתמשים בהן עם תינוקות מתחת לגיל חצי שנה אבל אם היא זורמת איתך -לכי על זה..
    בהצלחה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו