מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין חלבורד27/08/2010
שלום
לידה שניה,
גם בלידה הראשונה לא היה חלב (אבל אז היתה בעיה של תפרים כואבים ולא יכולתי לשבת)
עכשיו חשבתי שיסתדר אבל כבר מאוחר מדי, אנחנו בשבוע שלישי אחרי הלידה, והילד אוכל רק מטרנה וקצת שואבת יוצא ממש קצת אולי 20 או 30 האם זה מאוחר להגביר את ייצור החלב או שזה גנטי ואין לי פשוט חלב??
הערה: אני לא שאבתי כל שעתיים אלא כל כמה שעות ובכל פעם הממוצע 20-30 זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חלב - המשך
ורד27/08/2010מציינת שהתינוק נולד 3700
בלידה הקודמת:
בשנה שעברה (בלידה הקודמת) הייתי אצל יועצת הנקה והסבירה לי איך להניק וכו'...
בלידה הנוכחית :(כבר 3 שבועות אחרי) אני התחלתי להניק אבל ראיתי שהוא מוציא את הפה אחרי כמה זמן...ניסיתי הרבה פעמים להניק עד שהתייאשתי.
אולי פשוט יש נשים שאין להם חלב??
השאלה אם אפשר לעשות משהו עכשיו ? או שאין מה לעשות? (אין לי רצון לפנות שוב ליועצת הנקה אלא רק לדעת אם זה מאוחר מדי להגביר את ייצור החלב או שאין מה לעשות)
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ורד,
הדס חבקין28/08/2010קודם כל מזל טוב.
עכשיו הרשי לי להרגיע אותך- איפה שיש טיפת חלב יש גם פוטנציאל לתנובת חלב להזנה מלאה של התינוק. זה לא מאוחר!!
הפגשי עם יועצת הנקה שגם תעקוב אחרייך אחרי כיוון שזהו תהליך ולא הוקוס פוקוס!!
בגדול- תנסי בכל ארוחה להניק (10-15 דקות), תני לו תוספת (שאובה או תמ"ל) ולאחר מכן שבי ותשאבי 5 דקות מכל צד פעמיים (סה"כ 20 דקות).
זאת ההתחלה, כדאי להפגש עם מדריכה/ יועצת בקרוב !!
שבוע טוב ובהצלחה!!!
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)