אין חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין חלב
    ורד
    27/08/2010

שלום
    לידה שניה,
    גם בלידה הראשונה לא היה חלב (אבל אז היתה בעיה של תפרים כואבים ולא יכולתי לשבת)
    עכשיו חשבתי שיסתדר אבל כבר מאוחר מדי, אנחנו בשבוע שלישי אחרי הלידה, והילד אוכל רק מטרנה וקצת שואבת יוצא ממש קצת אולי 20 או 30 האם זה מאוחר להגביר את ייצור החלב או שזה גנטי ואין לי פשוט חלב??
    הערה: אני לא שאבתי כל שעתיים אלא כל כמה שעות ובכל פעם הממוצע 20-30 זה הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין חלב

הוספת תגובה

• אין חלב - המשך

ורד
    27/08/2010

מציינת שהתינוק נולד 3700
    בלידה הקודמת:
    בשנה שעברה (בלידה הקודמת) הייתי אצל יועצת הנקה והסבירה לי איך להניק וכו'...
    בלידה הנוכחית :(כבר 3 שבועות אחרי) אני התחלתי להניק אבל ראיתי שהוא מוציא את הפה אחרי כמה זמן...ניסיתי הרבה פעמים להניק עד שהתייאשתי.
    אולי פשוט יש נשים שאין להם חלב??
    השאלה אם אפשר לעשות משהו עכשיו ? או שאין מה לעשות? (אין לי רצון לפנות שוב ליועצת הנקה אלא רק לדעת אם זה מאוחר מדי להגביר את ייצור החלב או שאין מה לעשות)
    תודה רבה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ורד,

הדס חבקין
    28/08/2010

קודם כל מזל טוב.
    עכשיו הרשי לי להרגיע אותך- איפה שיש טיפת חלב יש גם פוטנציאל לתנובת חלב להזנה מלאה של התינוק. זה לא מאוחר!!
    הפגשי עם יועצת הנקה שגם תעקוב אחרייך אחרי כיוון שזהו תהליך ולא הוקוס פוקוס!!
    בגדול- תנסי בכל ארוחה להניק (10-15 דקות), תני לו תוספת (שאובה או תמ"ל) ולאחר מכן שבי ותשאבי 5 דקות מכל צד פעמיים (סה"כ 20 דקות).
    זאת ההתחלה, כדאי להפגש עם מדריכה/ יועצת בקרוב !!
    שבוע טוב ובהצלחה!!!
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו