אשמח לייעוץ מהמומחיות... תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לייעוץ מהמומחיות... תודה
    יעלי
    01/09/2010

רק שלשום חגגנו שבוע להולדת הקטנה,

5 ימים ראשונים:
    בימים הראשונים בבית החולים היא ינקה נהדר (כל 3 שעות לערך) אבל אח"כ הפטמות נפצעו אז נאלצתי כמה ימים לתת שילוב של חלב שאוב, הנקה חלקית מאוד ותמ"ל כי לא הצלחתי לשאוב הרבה בגלל הפציעה.

מאז (לפני יומיים שלושה) : נרגעו הפטמות, קיבלתי ייעוץ לגבי תנוחת ההנקה (מיועצת שגם הסתכלה וראתה מה אני עושה לא נכון ותיקנה) והכל יותר טוב, היא יונקת (אני גם מרגישה את השד מתרוקן), אבל מה? זה הך להיות נון סטופ- היא לא מוכנה לשחרר את השד לטובת השני וגם את השני לטובת סיום האוכל גם כשהיא נרדמת. מצליחה כבר להרדים אותה עלי אחרי האכלה של שעה וברגע שמניחה אותה במיטה היא עושה קולות יניקה ומתחילה ללעוס את השרוול (סימן לרעב מובהק אצלה) ואז חזרה לינוק (גם אם לחצי דקה ונרדמת וחוזר חלילה)- אין הפסקה אפילו של חצי שעה בין לבין (גם עכשיו אני כותבת בעוד בעלי מחתל אותה). אחת לכמה שעות אני נשברת ונונת תמ"ל מהפחד שהיא לא אוכלת מספיק, אבל היא כבר התרגלה לפטמות שלי אז בקושי מוכנה לבקבוק וגם אם כבר אוכלת- עדיין לא נרגעת. ניסיניו גם שיטות להרגעת גזים, אני כבר מיואשת...

אחרי חוסר שינה משמעותי שלי ושלה אני לא יודעת מה לעשות- לינוק היא יונקת (החלב יוצא, והיא גם נרדמת שבעה, לפחות חלקית), לשלב שוב תמ"ל- אני לא פנאטית, אין לי בעיה לשלב מעט כדי להקל עלי אבל אי אפשר- היא רוצה אך ורק לינוק ללא הפסקה ומוצץ (ניסיתי גם מרוח במעט חלב) היא לא רוצה(חשבתי שזה יעזור עם אפקט המציצה המרגיע)

אני יודעת שזה עוד שלב הסתגלות של שתינו ושהחלב לאט לאט יתגבר עם היניקה, אבל חייבת חצי שעת שינה פה ושם ואין לי גם את זה כבר כמה יממות...

סליחה על אורך ההודעה- אשמח לעזרה דחופה...

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום יעלי

שרית פאר
    02/09/2010

נשמע שאת זקוקה דחוף לעזרה של יועצת הנקה - פני לאחת באזור מגורייך.
    מעל דפי הפורום העזרה שלנו מוגבלת, יש צורך לראות את החיבור והאם יש העברת חלב ומדוע היא נרדמת על השד.
    פצעים זה סימן ברור לתפיסה לא טובה של השד.

שרית פאר - אחות מוסמכת , יועצת הנקה ומלווה לאחר לידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו