מסרבת לאכול תמ"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרבת לאכול תמ"ל
    נועה
    17/11/2007

בתי בת תשעה חודשים ושוקלת 6.700 (אחוזון 3) ההתפחות שלה תקינה והיא ילדה חיונית. היא אוכלת פירות ומרק, ומעבר לכך היא יונקת. את הפירות והמרק היא אוכלת מצוין - יותר משאר הילדים במעון. אנחנו מנסים להתחיל לתת לה גם תמ"ל אך היא מסרבת בכל תוקף. לפני שבועיים היא הייתה חולה וזה היה הנסיון הראשון לת לה תמ"לבצירוף דייסה. לאחר מכן נעשו שני נסיונות נוספים לתת לה מעט מטרנה (ללא דייסה) והיא הקיאה. בימים האחרונים אנו מנסים לתת לה שוב מטרנה, סימילאק בצירוף דייסה ובלעדיה- והיא מסרבת בכל תוקף. ניסינו לתת לה גם בבקבוק וגם בכפית.
    אנחנו מעוניינים לתת לה תמ"ל עם דייסה כדי שתעלה קצת במשקל וכן מכיוון שאיני מצליחה לשאוב חלב באופן יעיל ועל כל ארוחה בשבילה אני צריכה לשאוב 3-4 פעמים- ואין לי אפשרות כזו.
    יש לציין כי בשבוע האחרון היא אוכלת גם דנונה וקצת גבינה בין הארוחות, והיא לא מגיבה באופן אלרגי אליהם.
    מה אנו יכולים לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרבת לאכול תמ"ל

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ג'ניס זאוסמר
    17/11/2007

נועה שלום,
    קודם כול - כדאי להתייעץ עם רופא ילדים או דיאטנית לגבי הצרכים התזונתיים של ביתך.
    שנית - האם ניסית להשתמש בכשיר שאיבה שונה, יותר טוב, יותר איכותי?
    מעדנים וגבינות הם הרכב שונה מחלב - יתכן שיש לה אלרגיה לחלב פרה ולכן לא רוצה אותו ואף מקיאה אותו.
    אני הייתי מנסה לתת לה כמה שיותר חלב אם אם יש חשד כלשהי לאי סבילות לחלבון בחלב פרה עז תמשיכי בינתיים לשאוב, תשיגי לך מכשיר יותר טוב. תבקשי מהרופא למכתב ליד שרה למכשיר מדלה - לקטינה. על תתני לחלב שלך להתיבש עכשו.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו