שאיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה
    אפי
    02/09/2010

שלום רב!

בני בן חודש וחצי. אני מתעתדת לצאת ללמוד אחרי החגים (3 ימים בשבוע) ורציתי להתייעץ כיצד להתנהל עם השאיבות. כרגע אני מניקה בלבד (לא שואבת) והייתי רוצה לצבור קצת מלאי שיהיה לי לפני היציאה ללימודים כך שאני לא אתקע... איך הייתן ממליצות לי לעשות את זה?

נ.ב- תודה על התשובות המהירות והענייניות שסיפקתן לכל שאלותיי הקודמות..

אפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה

הוספת תגובה

• הי אפי,

הדס חבקין
    02/09/2010

קודם כל לגבי המשאבה- אם יש לך משאבה קטנה (כמו מיני אלקטריק או סווינג של מדלה) אני לא בטוחה שזה יענה לצורך שלך בשאיבות מרובות. אני ממליצה לך להשכיר משאבה גדולה (כמו משאבת pump in style ) שתוכלי לשאוב בה משני הצדדים בו זמנית ובכך לחסוך זמן. אני לא בטוחה, יש איזה מקום במודיעין שמשכיר אותה במחיר של שקל ליום- תעשי חיפוש..
    אחרי שתהיה לך משאבה- נסי לשאוב מידי יום בערך בשעה קבועה, בשעות הבוקר, כשעה לאחר ההנקה- משני הצדדים כמובן. שאיבה תהיה 15-20 דקות ותכיל בד"כ 60-70 CC אותם תוכלי להקפיא בשקיות או במיכלים למשך חודשיים. ככל שתתאמני על השאיבה כך ילך לך יותר בקלות...
    אני גם מציעה להתחיל להרגיל את התינוק לבקבוק של חלב שאוב- פעמיים-שלוש בשבוע ע"י מישהו אחר, אני ממליצה על בקבוק של מאמ עם פטמה מס'1.
    ללימודים עצמם- אני ממליצה לקנות צידנית של מדלה- מכילה 4 בקבוקים שמתחברים למשאבה וקרחון- אני מציעה לך לקנות דרך האתר שלהם ולא בחנות.
    בהצלחה ושנה טובה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו