מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבה בהריוןליאורה06/09/2010
שלום רב,
זהו ההריון השני שלי ואני בתחילת הטרימסטר השלישי.
את התינוק הראשון לא הצלחתי להניק ממגוון סיבות (לידה מוקדמת ומציצה לא יעילה + לשון קשורה + ייצור לא אפקטיבי של חלב).
אני מאוד מאוד רוצה להצליח הפעם ומאמינה שאצליח גם מהסיבה שהגוף מגיב אחרת בהריון זה.
יש לי גודש בחזה וקולוסטרום (מה שלא היה בהריון הראשון לא לפני ולא אחרי הלידה).
השאלה שלי היא האם אני יכולה לשאוב (יש לי מכונה חשמלית) בשלב זה של ההריון או בשלב מאוחר יותר? (גם כדי להקל על כאבי הגודש וגם כדי להגביר את הייצור)
תודה מראש וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאורה
שרית פאר07/09/2010אין סיבה לשאוב בהריון, אם את מרגישה גודש את יכולה להקל על ידי קומפרסים קפואים על השד (כמובן להיזהר מכוויות קור ולהניח בתוך חיתול בד).
השד כואב מכיוון שהוא גדל ומכין את עצמו להנקה - תהליך טבעי ותקין.
נשמע כי הצלחת ההנקה חשובה לך, ממליצה ליצור קשר עם יועצת הנקה בכדי שתתחילי את ההנקה ברגל ימין.
שנה טובה וחג שמח
שרית פאר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)