הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    ליאת
    11/09/2010

שבוע טוב שנה טובה וחג שמח לכולם.
    צריכה עזרה תמיכה דחוף. (אפילו ממשית )
    ביתי בת השנתיים שתהיה בריאה ,עדייןןןןןןןןןןןןןןן יונקת , זה כבר מטריף אותי גורם לי לסדקים קשים בפטמות לעצבים קשים לצעקות לטילטול ביתי בעט ההנקה (לא כל הזמן אבל הרבה ובלילה). ניסיתי כמעט את כל האפשרויות הקיימות, "כמעט" אני יודעת.
    לדבר ,להסביר ,לשחק במקום ,להסיח את דעתה גם לצעוק או לדבר "לא תקבלי ציצי הוא של אמא לא שלך".לתת לה שוקולד במקום , לפעמים לפעמים היא מסכימה לשתות חלב אבל לא ממש במקום . הסיטואציה שמתרחשת היא: בכי היסטרי ניטלת עלי מושכת את החולצה ופשוט מושכת ויונקת ממה שיצא לה ואז אני נותנת לה. אין לי יותר כוח נפשי להתמודד .
    זה אומנם לא התחום שלך אך רק אציין שאני ובן זוגי לא חיים טוב אז גם מהבחינה הזאת עייפה נפשי ואין לי כח להלחם יותר. מה עושים מי באמת יכול לעזור לי חוץ ממני. לא מתמודדת יותר.
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

קרין
    16/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה

ליאת
    21/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו