האם השואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם השואבת
    יעל
    15/09/2010

שלום רב,

בשל קשיי הנקה אני נאלצת לשאוב. נאמר לי שכשרק שואבים, החלב נגמר מהר יותר. האם הדבר נכון? היות ואני כבר היום (התינוקת שלי עוד לא בת שבועיים) מתקשה לעמוד בקצב האכילה שלה (היא כבר אוכלת 120 כל שלוש שעות בערך, ואני נאלצת להשלים לה פה ושם עם מטרנה), אני תוהה אם יש טיפות שאפשר לקחת להגברת ייצור החלב? אני שואבת בממוצע 6 פעמים ביממה, כל שד כ- 20 דקות מדי מחזור, אבל כבר אחרי מחצית הזמן השד כבר ריק ואני ממשיכה רק כדי "לאותת לגוף" שאני צריכה עוד. עם הילדה הראשונה לקחתי מוטיליום, אבל גם אז החלב הלך והידלדל אחרי 10 שבועות.

אשמח לקבל טיפים או המלצה לטיפות.

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם השואבת

הוספת תגובה

• שלום יעל

שרית פאר
    16/09/2010

ממליצה לך להיפגש בדחיפות עם יועצת הנקה בכדי להתמודד עם קשיי ההנקה ולעבוד על הספקת חלב.
    120 כל 3 שעות זו כמות גדולה מאד לתינוקת כל כך צעירה.

לגבי הגברת החלב - יש מוצר שנקרא "מור-מילק" והוא מצויין להגברת ייצור החלב ובנוסף חיזוק גופה של האישה לאחר הלידה, ולעומת המוטיליום שהוא תרופה, מוצר זה עשוי מצמחים בלבד.
    ניתן לקרוא עליו עוד ב:
    http://www.menika.co.il/994/

בברכת גמר חתימה טובה
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו