חלב אם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב אם
    niso
    15/09/2010

שלום
    אני שומרת חלב אם בפרייזיר אני יודעת שזה נשמר ל 6 חודשים בטמפרטורה -18
    האם זה נכון ?

אם אני רוצה להשתמש איך אני מפשירה אותו ?
    האם הערך התזונתי נשמר אם אני מחממת יותר מפעם אחת ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלב אם

הוספת תגובה

• שלום ניסו

שרית פאר
    16/09/2010

אכן ניתן לשמור חלב אם בהקפאה עמוקה ל 6 חודשים, למרות שאישית אני ממליצה עד 3 חודשים אם אפשר לחדש את המלאי לעיתים קרובות יותר.
    את החלב מההקפאה העמוקה שמים במקרר יום קודם ובעת ההגשה מחממים לאט בתוך כלי עם מים חמים (לא רותחים), ותמיד להריח ואפילו לטעום את החלב לפני ההגשה.

חלב אם ניתן לחימום פעם אחת, ולאחר שהתינוק אכל ממנו לא ניתן לשמור אותו, ולכן מומלץ לשמור חלב אם במנות קטנות מעבר לסיבה שכך נשמר עם ערך תזונתי גבוה יותר.

בברכת גמר חתימה טובה
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירת חלב אם

מאיה
    18/09/2010

אומרים שניתן להקפיא את החלב מספר חודשים, אולם כשהתינוק גדל הצרכים שלו משתנים ובהתאם גם החלב, אם כך שהחלב שהתאים לו לפני שלושה חודשים ומעלה, לא תמיד מתאים להיום. האם זה נכון???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאיה

שרית פאר
    19/09/2010

זה נכון מאד שהחלב אם משתנה כל הזמן ואפילו מהנקה להנקה ולכן הוא הכי מתאים לתינוק.
    הפורמולה מסווגת מגיל 0-6 חודשים - הגיוני? הגיוני שהתינוק במשך חצי שנה אוכל את אותו יחס בין המרכיבים?

חלב אם שנשמר כראוי בריא לתינוקך גם אם נשאב לפני 3 חודשים.

חג שמח
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו