מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרבנית בקבוקיםסיגל15/09/2010
שלום,ביתי בת שלושה חודשים ושלושה שבועות מסרבת בתוקף לבקבוקים(גם לא לוקחת מוצץ,לפעמים מוצצת האגודל שלה),ניסיתי מה שייעצתם לי וקניתי בקבוק של מאמ ונתתי לבעלי שינסה לה ועטפתי אותו בחיתול/בגד שלי ושום דבר לא עוזר.כל יום אני מנסה לפחות פעמיים שלוש עם חלב שאוב שלי אך התינוקת בוכה צווחת וסובלת כשאנחנו מנסים לה ורוצה רק ציצי עד שאין ברירה ונותנת לה.הארכתי את חופשת הלידה כבר בחודשיים נוספים ,מה עוד אפשר לעשות? האם אפשר להתחיל בטעימות ומה אפשר לנסות לה?אולי זה יביא השינוי..(מותר לשים טיפה קטנה של דבש על הפטמה כדי שאולי תמצוץ אותה..?) אני ממש אובדת עצות ..הייתי נשארת בכייף עם ביתי המתוקה בבית אבל לא יכולה לאבד מקום עבודה. אנא עזרו לי עם עצות טובות ויעילות. תודה רבה וגמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
שרית פאר16/09/2010אין הרבה עצות נוספות בשרבולנו, מה שחשוב זה התמדה.
לצאת מהבית ולהשאיר אותה עם בעלך או אימך\חמתך ושהם יתנו לה בקבוק - אם את בסביבה סיכוי גבוה שהיא תסכים.
במידה ואתם לא מצליחים מומלץ לקחת יועצת הנקה שתעבוד איתכם.
בברכת גמר חתימה טובה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבש - אסור עד גיל שנה!!!!
מאיה18/09/2010תיזהרי עם הדבש, אומרים שאסור עד גיל שנה זה מסוכן מאוד לתינוקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)