מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחליפיםגל19/09/2010
בוקר טוב,
בני בן 7 חודשים ינק עד כהמלא + מרקים ופירות שהוא מאוד אוהב.
לפני 3 שבועות נכנס למעון, והתחלתי לשלב לו מטרנה כאשר הוא נמצא שם,
כיוון שבעבודה אני לא מספיקה לשאוב, וכשאני איתו בבית הוא רק יונק.
העיניין הוא שהוא ממש לא אוהב את המטרנה, בגן טוענים כי הוא ממש מסרב לאכול והוא אוכל יפה את המרק ,ארוחת הבוקר ואת הפירות...
אבל את המטרנה הוא ממש מסרב בתוקף...
האם כדאי לנסות להעביר אותו לסימילאק או לאופטימיל?
האם באמת יש הבדלי טעם??
אודה על תשובתכם...
יום נעים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מור,
הדס חבקין19/09/2010אם התינוק שלך אוכל יפה את המרק והפירות ואני מניחה שהוא גם שותה מים והם מדווחים לך שהוא מבסוט ורגוע אז לא יודעת אם הייתי מוסיפה משהו, אם חייבים אז תנסי את הפןרמולות הקיימות בשוק. אין לי מושג מה יותר טעים..
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)