מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה?נילי23/09/2010
שלום
ביתי בת חודש ושבוע נולדה בשבוע ה35.4 ,סובלת מכאבי בטן נוראיים ולאחרונה שמתי לב שהקקי שלה ירוק כהה ולא חרדלי כמו לפני כן.היא כל הזמן דורשת פיטמה.בהתחלה נתתי לה ואח"כ הבנתי שזה מגביר לה את הכאבים.מידי פעם היא משתנקת בעת היניקה(היא רק יונקת),והיא מריירת הרבה.אני חוששת שזו בעיה בקיבה ולא סתם גזים אחרת מה פשר הצבע של הקקי וכל שאר התופעות?ייתכן שהיא אלרגית למשהו שאני אוכלת?איך אפשר לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה? 2
נילי23/09/2010המשך....
היא גם גונחת כל זמן שהיא ישנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נילי
שרית פאר25/09/2010האם לקקי יש ריח חריף?
במידה והקקי מריח רגיל נשמע כי לאחרונה היא פשוט אוכלת רק מחלב קידמי - דבר שמתבטא בקקי ירוק ולא חרדלי ויכול לגרום לכאבי בטן.
סיימי צד אחד לפני שאת מציעה צד שני , גם אם הצד השני מרגיש עמוס הישארי על אותו צד וסיימי אותו בכדי שתגיע לחלק השומני.
בכל מקרה אני תמיד ממליצה לפנות לרופא ילדים אם נראה לך שמשהו השתנה והתינוקת נראית לך חולה.
שבת שלום וחג שמייח
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)