אלרגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה?
    נילי
    23/09/2010

שלום
    ביתי בת חודש ושבוע נולדה בשבוע ה35.4 ,סובלת מכאבי בטן נוראיים ולאחרונה שמתי לב שהקקי שלה ירוק כהה ולא חרדלי כמו לפני כן.היא כל הזמן דורשת פיטמה.בהתחלה נתתי לה ואח"כ הבנתי שזה מגביר לה את הכאבים.מידי פעם היא משתנקת בעת היניקה(היא רק יונקת),והיא מריירת הרבה.אני חוששת שזו בעיה בקיבה ולא סתם גזים אחרת מה פשר הצבע של הקקי וכל שאר התופעות?ייתכן שהיא אלרגית למשהו שאני אוכלת?איך אפשר לדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה?

הוספת תגובה

• אלרגיה? 2

נילי
    23/09/2010

המשך....
    היא גם גונחת כל זמן שהיא ישנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נילי

שרית פאר
    25/09/2010

האם לקקי יש ריח חריף?
    במידה והקקי מריח רגיל נשמע כי לאחרונה היא פשוט אוכלת רק מחלב קידמי - דבר שמתבטא בקקי ירוק ולא חרדלי ויכול לגרום לכאבי בטן.
    סיימי צד אחד לפני שאת מציעה צד שני , גם אם הצד השני מרגיש עמוס הישארי על אותו צד וסיימי אותו בכדי שתגיע לחלק השומני.

בכל מקרה אני תמיד ממליצה לפנות לרופא ילדים אם נראה לך שמשהו השתנה והתינוקת נראית לך חולה.

שבת שלום וחג שמייח
    שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו