הנקה בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בעבודה
    בטי
    05/10/2010

שלום,

בתי בת 7 חודשים, עד היום יונקת.
    ב 1.9 הלכה לגן ואני שואבת לה חלב על מנת שתמשיך לאכול רק מהחלב שלי (היא אלגרית לחלב לכן לא ניתן תחליף).

1. אני שואבת רק כשאני חוזרת מהעבודה ב 17:00 , מניקה בבוקר ומניקה אותה מספר פעמים מ 17:00 עד הבוקר (היא עדין קמה בלילה), האם זה בסדר שאני לא שואבת בעבודה? האם החלב יכל להגמר לי כתוצאה מזה?
    היא קמה 3 פעמים בלילה, האם זה הגיוני?
    2. אנחנו מעוניינים להיכנס להריון, האם הנקה פוגעת בסיכויים. (אני מקבלת מחזור ב 3 חודשים האחרונים).
    3. אם הנקה פוגעת, ואני אצטרך להפסיק, כיצד עושים את זה. בתי יונקת לא רק למטרת אוכל, היא גם נרדמת עם הציצי ונרגעת עם הציצי. איך גומלים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בעבודה

הוספת תגובה

• הנקה בעבודה - תגובה

שרית פאר
    05/10/2010

שלום בטי,
    כאשר את מורידה את הכמויות ולא שואבת בעבודה כמות החלב תפחת.
    האם היא עדיין ישנה איתכם בחדר?
    בגיל הזה הם מתעוררים לפעמים כדי לבדוק שאנחנו שם, האם בקשי מבעלך לגשת אליה בלילה וירגיע אותה ללא אוכל ולאט לאט היא תבין שאין ציצי בלילה.
    מומלץ שלא תראה או תשמע אותך אחרת זה לא יעבוד.
    מעט הנקות לא מפריעות להיכנס להריון במיוחד אם כבר קיבלת מחזור.

בהצלחה
    שרית פאר - אחות מוסמכת, יועצת הנקה ומלווה לאחר לידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה

עמית
    05/10/2010

גם חזרתי לעבודה... מניקה בבוקר ובארבע (אם הוא לא רעב - שואבת) ולפי דרישה בערב ובלילה (בד"כ ישן בלילה). זה עבד יפה שבוע ואתמול בלילה נהיה לי גודש בשד אחד (בחלק העליון חיצוני).
    ניסיתי עיסויים במקלחת, בלי מקלחת, קופמרס חם ואז שאיבה וכמובן המשך הנקה. לא עזר אבל המצב גם לא הורע. מעבר לכאב שמפריע, קשה לי להרים את היד (אין לי חום אז אני מניחה שזו לא דלקת, לפחות עוד לא..).
    אני מאוד מעוניינת להמשיך להניק אבל לא במחיר של כאב פיזי מתמשך. יש עוד דברים שכדאי לנסות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה - תגובה

שרית פאר
    05/10/2010

שלום עמית,
    נראה כי בשד זה התינוק לא מפנה טוב את החלב ונשאר לך הרבה ומצטבר מפעם לפעם.
    מה שעשית זה מצויין - שימי קומפרס חם (אפשר בקבוק מים חמים) לכ 5 דקות ומיד לאחר מכן להניק או לשאוב, עשי זאת לעיתים קרובות ונסי לפנות את השד עד להתרככותו.
    תוך כדי ההנקה \ שאיבה עשי מסאג' לאזור העמוס.
    האם החלפת חזיה?
    חזיה לוחצת יכולה גם כן לגרום למצב המדובר.
    זו יכולה להיות צינורית שנסתמה ואז הטיפול הינו עם פדים חמים להרחבת הצינור ושאיבה בכדי לפתוח את הסתימה.
    במידה ויש כאבים קבועים קחי משכך כאבים.

שרית פאר - אחות מוסמכת, יועצת הנקה ומלווה לאחר לידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילדון הציל אותי בסוף...

עמית
    06/10/2010

הוא קצת חולה אז אוכל מעט בכל פעם במקום ארוחה טובה ושינה רצופה.

לא להאמין, אבל מה שהייתי צריכה זה לילה שהוא יתעורר בו שלוש פעמים ובבוקר הכל היה טוב :)

תודה על העצות בכל מקרה, אזכור למקרה שזה יחזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אבל,

אני
    08/10/2010

לא הגיוני תכתובת כזו עם מישהי אחת כאשר יש בנות ששואלות שאלות מהחודש הקודם וטרם קיבלו מענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו