הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    אמאלה
    10/10/2010

שלום, ביתי בת שנה וחודש עד היום יונקת מלא. מגיל 4 חודשים אני מנסה מוצקים אך פרט למשחקים עם האוכל היא מסרבת לאכול כולל תחליפי חלב למיניהם, חלב שאוב ובקבוקים בכלל. גם בגן, שהחלה לפני חודש, היא משחקת עם האוכל ולא הגענו למצב שהיא אוכלת מנה של אוכל ואז מגיעה הביתה ממש רעבה וכל אחה"צ היא יונקת (לפחות 3 פעמים עד שהיא הולכת לישון 19:30). היא מתעוררת בלילה כל 3 שעות לאכול והחלטתי שהגיע הזמן להפסיק את הקייטנה.רבים וטובים אמרו לי שאף ילד לא "מת מרעב" והיא פשוט צריכה להבין שאם אין ציצי אז לא תהיה לה ברירה אבל זה נראה לי אכזרי למדיי ..... אז השאלה איך עושים זאת נכון ??? בבקשה עיזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה - תגובה

שרית פאר
    10/10/2010

ממליצה להיוועץ עם אשת מקצוע העוסקת בחינוך התנהגותי.
    כמו שכתבת, גם כשאת לא נמצאת בגן היא לא אוכלת, ולכן ממליצה להתייעץ עם מישהי מקצועית בתחום הזה.

השמך שבוע טוב
    שרית פאר - אחות מוסמכת, יועצת הנקה ומלווה לאחר לידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה

אמאלה
    11/10/2010

בהמשך לתשובתך, התייעצתי עם רופא ילדים ואחות טיפת חלב. נאמר לי שזה עניין של עקשנות של הילדה ושהיא למדה שיש "אוכל" בבית אז בגן היא יכולה לנשנש. אני מבקשת להבהיר שזה לא שהיא לא אוכלת כלום ... אבל מנות האוכל כ"כ קטנות שאני מניחה שהן לא רלוונטיות. היא גם לא מוכנה שאנחנו נאכיל אותה, אלא היא דורשת לאכול בעצמה וברור שהרבה לפה לא נכנס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה - תגובה

שרית פאר
    14/10/2010

המפתח להצלחה טמון בהתמדה ונחישות, צריך להיות עקביים איתה ולא לוותר, פעם אחת שתוותרו היא תבין שאם תתעקב בסוף תקבל מה שהיא רוצה.
    זה קשה, ואולי גם כרוך בבכי מצידה, אך חשוב להבין שכאשר אנחנו לא עיקביים עם התינוק שלנו בכל תחום אנחנו מבלבלים אותו והוא מבין שיש כמה דרכים ויבחר את הדרך העדיפה לו.

בהצלחה
    שרית פאר - אחות מוסמכת, יועצת הנקה ומלווה לאחר לידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו