מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת חודש - אין צורך במעט מים?דניתושששששש12/10/2010
שלום!!
אני מניקה מיום שילדתי , אך אני לא שקטה ואני רוצה לדעת אם אין צורך לתת לילדה מעט מים בבקבוק?
ויש לי עוד שאלה - נכון לעכשיו אני לא יוצאת בלעדי הילדה אך כשאני ארצה לצאת מה עליי לעשות עם ההנקה - זה נראה לי די מקביל אולי תוכלי לייעץ לי?
אולי אני אתן לה תחליף? ואיך היא תתרגל לבקבוק?
ממש ממש מודה לכם על הייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומחית אבל ידוע ש..
אמא12/10/2010אין צורך בשתיית מים, רק ברגע שתתחילי עם המוצקים ניתן לשלב מים, כרגע היא מקבלת את כמות הנוזלים בהנקה
לגבי יציאה, תניקי בחוץ ביתך אמורה להיות יותר חשובה ואם את עדיין מרגישה נבוכה שזה לגיטימי אל תתני תמ"ל , תשאבי תאחסני בפריזר , תפשירי לפני יציאה ותשמרי בצידנית עם קרחונים
תגלשי באינטרנט ותבררי כמה זמן חלב אם יכול להחזיק מעמד בצידנית עם קרחונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומחית אבל ידוע ש.. - תגובה
הדס חבקין13/10/2010לא מומחית אבל צודקת!!!
ישר כח
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת חודש - אין צורך במעט מים? - תגובה
הדס חבקין13/10/2010הי יפה,
אין צורך בהוספת נוזלים ד גיל חצי שנה. ההנקה מספיקה בהחלט..
בנוגע להסתגלות לבקבוק - נסי לשאוב לה פעם -פעמיים בשבוע ותני לבן זוגך (או למישהו אחר ) לתת לה ו"לאמן " אותה. אין שום סיבה לתת לה תרכובת מזון לתינוק לשם האימון...
כדאי להתאמן גם על השאיבה וגם על מתן הבקבוק.
אני ממליצה על בקבקוקים של מאמ עם פטמה מס' 1.
ולשאול בבית מרקחת של קופת החולים איזו משאבה יש להם בסבסוד- מיני אלקטריק או סווינג של מדלה יעשו את העבודה ...
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)