בת חודש - אין צורך במעט מים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חודש - אין צורך במעט מים?
    דניתושששששש
    12/10/2010

שלום!!
    אני מניקה מיום שילדתי , אך אני לא שקטה ואני רוצה לדעת אם אין צורך לתת לילדה מעט מים בבקבוק?
    ויש לי עוד שאלה - נכון לעכשיו אני לא יוצאת בלעדי הילדה אך כשאני ארצה לצאת מה עליי לעשות עם ההנקה - זה נראה לי די מקביל אולי תוכלי לייעץ לי?
    אולי אני אתן לה תחליף? ואיך היא תתרגל לבקבוק?

ממש ממש מודה לכם על הייעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מומחית אבל ידוע ש..

אמא
    12/10/2010

אין צורך בשתיית מים, רק ברגע שתתחילי עם המוצקים ניתן לשלב מים, כרגע היא מקבלת את כמות הנוזלים בהנקה

לגבי יציאה, תניקי בחוץ ביתך אמורה להיות יותר חשובה ואם את עדיין מרגישה נבוכה שזה לגיטימי אל תתני תמ"ל , תשאבי תאחסני בפריזר , תפשירי לפני יציאה ותשמרי בצידנית עם קרחונים
    תגלשי באינטרנט ותבררי כמה זמן חלב אם יכול להחזיק מעמד בצידנית עם קרחונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מומחית אבל ידוע ש.. - תגובה

הדס חבקין
    13/10/2010

לא מומחית אבל צודקת!!!
    ישר כח
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת חודש - אין צורך במעט מים? - תגובה

הדס חבקין
    13/10/2010

הי יפה,
    אין צורך בהוספת נוזלים ד גיל חצי שנה. ההנקה מספיקה בהחלט..
    בנוגע להסתגלות לבקבוק - נסי לשאוב לה פעם -פעמיים בשבוע ותני לבן זוגך (או למישהו אחר ) לתת לה ו"לאמן " אותה. אין שום סיבה לתת לה תרכובת מזון לתינוק לשם האימון...
    כדאי להתאמן גם על השאיבה וגם על מתן הבקבוק.
    אני ממליצה על בקבקוקים של מאמ עם פטמה מס' 1.
    ולשאול בבית מרקחת של קופת החולים איזו משאבה יש להם בסבסוד- מיני אלקטריק או סווינג של מדלה יעשו את העבודה ...
    בהצלחה,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו