מעלה שוב את השאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעלה שוב את השאלה
    אמא
    13/10/2010

בתי המקסימה בת חודש ושבועיים, עד לפני שבוע וחצי הנקתי הנקה מלאה. אלא

שיום אחד השדיים נראו לי מרוקנים וטעיתי לחשוב שחסר לי חלב. בגלל חוסר ביטחון ולחץ שמא בתי לא אוכלת מספיק, הפסקתי את ההנקה והתחלתי לתת לה תמ"ל. צברתי גודש והייתי נותנת לה ומגדילה במקביל את כמות הבקבוקים עד אשר השדיים ירדו לגמרי. בעקבות גלישה גיליתי שכדורי חילבה מסייעים , רכשתי והחלב התמלא במקצת , אולם המשכתי עם הבקבוקים.

מכוון שיש לי בת נוספת והיו חגים, היה קשה לי לבצע הנקה ושאיבות לשם הגדלת ייצור החלב. היום יש לי יותר זמן

השאלה היא. האם באמצעות, נטילת כדורי חילבה והנקה לפני נתינת בקבוק יש סיכוי שיחזור לי החלב

היום שאבתי והצלחתי באמצעות שני השדיים להגיע לכמות יפה של חלב לפחות 100 ומעלה. הפסקתי אחר 7-5-3 .

האם עלי גם לשאוב אחרי כל הנקה כדי להגדיל?

מתי ניתן כבר להפסיק עם הבקבוקים לגמרי ולראות חלב, האם יש סיכוי

אני מרגישה שהשדיים לא מתמלאים לי וזה מתסכל

אמנם היא ניזונה מבקבוק אבל אני רוצה לתת לה הנקה כדי למלא האם די בהנקה או שאני צריכה גם לשאוב אחרי כל הנקה לפני תמ"ל

אודה לך על תשובה

אני רוצה לחזור להנקה מלאה למרות שהיא התרגלה כבר לבקבוק

אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעלה שוב את השאלה

הוספת תגובה

• מעלה שוב את השאלה - תגובה

הדס חבקין
    13/10/2010

אמא יקרה,
    כדאי להפגש עם אשת מקצוע בתחום ההנקה על מנת להעריך את ההנקה עצמה ואת הכמויות...קצת קשה באינטרנט...
    עקרונית,הדרך להגביר את כמויות היא בהחלט לקחת את כדורי החילבה (3כדורים * 3 פעמים ביום), להניק את התינוקת כמה שיותר ולאחר ההנקה לתת לה תוספת (שאובה) ולשבת לשאוב.
    אבל... כיוון שאנני רואה אותך אני לא יכולה לתת לך מפה קיצורי דרך שבטח אוכל לתת בפגישה..
    בהצלחה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו