חייבת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה
    מיואשת
    17/10/2010

לאחרונה אושפזתי בבית חולים מה שגרם לי לא להניק, אך שאבתי ובני קיבל חלב שאוב דרך בקבוק, עכשיו אני מנסה להניק אותו אך לא הולך לי לאחר, 2 דקות שהוא יונק הוא מפסיק ופורץ בבכי, לדעתי הוא התרגל לבקבוק... מה לעשות?? איך אפשר להרגיל אותו להנקה??? אציין שהוא נראה כל הזמן רעב ובקושי אוכל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי???

מיואשת
    26/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוחזר ההנקה

סיגל מיכאלי
    02/11/2010

היי אני מקווה שאת בבריאות טובה ,לשאלתך ,קבלי החלטה שאת מניקה ,במהלך כל היום בכל הזדמנות הציעי את השד ,לעיתים התינוק יסרב אך שווה לנסות במקרה הזה ביקור של יועצת הנקה ,קשה לי לתת לך עיצה ,אני לא יודעת אם יש בלבול פטמות אני לא רואה את פעולת המציצה והאם יש יניקה ,יש טכניקות שונות המותאמות לתינוק ,את גם מספרת שהוא כל הזמן רעב,חשוב כאן ייעוץ,,בברכה מיכאלי סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו