הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    לימור
    25/11/2007

שלום רב,
    שמי לימור ובני בן 8 חודשים עדיין יונק (משקלו כ 9 קילו). כשהיה בן קצת יותרמ6 חודשים התחלתי בטעימות של פירות וירקות. לפני כשבועיים החליט שאין הוא מעוניין במזון ודרש לאכול ציצי בלבד. בהמלצת הרופא אני כרגע נותנת לו (מלבד ההנקה ) דייסת סולת בכפית שממנה הוא ממש מתלהב.
    אני שוקלת בקרוב להכניסו למשפחתון ולחזור לעבודה. איך מפסיקים להניק?? האם בהדרגה או בבת אחת? בנוסף התחלתי לתת פעם ביום בקבוק סימילק אך בני אינו מתלהב מהרעיון. האם זה נכון שככול שהוא גדל הרבה יותר קשה לגמול מציצי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• תשובה ללימור

ג'ניס זאוסמר
    26/11/2007

שלום לימור,
    נכון לתינוק בן 8 חודשים קשה לגמול כי הוא רגיל לינוק ובאופן טבעי הוא מצפה לינוק זה מה שמצופה ממנו.
    אני לא כל כך מבינה את העניין עם הסולת - אבל ממליצה פשוט ללכת לטיפת חלב . לאחיות יש הרבה נסיון וידע רב לגבי המאכלים שהוא זקוק להם ושיטות למתן.
    אני ממליצה לשאוב לו חלב במקום לתת לו סימילק וגם כאשר תחזרי לעבודה תכלי לשאוב לו בעבודה ולשמור למחרת.
    על תלחצי עליו לגבי הוכל - הוא יוכל. הרבה תינוקות מביעים חוסר עניין במזון מוצק בגיל הזה .שתדעי זה חולף .
    2 אפשרויות: או שתעשי את האוכל כל כך מענין וכייפי או על תעשי עניין מזה והוא בסוף אפילו יבקש.
    כעקרון מומלץ להפסיק את ההנקה בהדרגה לטובתו ולטובתך.
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו