רצון לחזור להניק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצון לחזור להניק
    בת
    22/10/2010

ביתי בת שבוע ויומיים עד יום שלישי הנקתי אותה לסרוגין כן מניקה לא מניקה בימים שני ושלישי הנקתי כמעת הנקה מלאה ואז נורא כאב לי בחזה ובכיתי המון ורציתי להפסיק היום יום שישי אני מצטערת על כך כי אתמול כשהייתי עם הילדה בטיפת חלב אז היועצת אמרה לי אפילו אם תניקי חמש דקות והשאר פורמולה של לא משנה איזו חברה זה יהיה טוב הבעיה שכבר לקחתי שתי כדורי אנטיביוטיקה של אוגמנטין ושתיתי אדויל והמון דיאט קולה ונס קפה. השאלה האם יש דרך חזרה אולי יומים לשאוב לזרוק את החלב עד שיבוא חלב נקי מהתרופות ואחר כך לעשות כמו שאמרו לי בטיפת חלב חמש דקות והשאר פורמולה או שזה לא ממש אפקטיבי ועדיף להפסיק? בבקשה תשובה מהירה אני לא יודעת מה לעשות כי יש לי גודש חריף ואם לא אמשיך להניק בסוף אני חייבת להמשיך את האגמנטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רצון לחזור להניק

הוספת תגובה

• המשך שאלה

בת
    22/10/2010

ואם כן אז אולי פעם ביום במקום חמש דקות כל פעם מה עדיף והאם אפשרי בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצון לחזור להניק - תגובה

שרית פאר
    23/10/2010

שלום בת,
    בוודאי שאת יכולה להניק!
    לא ברור לי למה את לוקחת אוגמנטין אבל אין איתו בעיה בהנקה, אין איסור להניק עם כל הדברים שרשמת ולכן את יכולה להמשיך בבטחה לשתות דיאט קולה ולהניק (מומלץ משקאות ומזונות עם קפאין להפחית ולקחת אחרי ההנקה).

המלצתי:
    לשאוב כל 3 שעות, 15 שעה מכל צד ולהאכיל את התינוקת בחלב אם.
    לגבי הנקה כדי לחזור למסלול אני ממליצה בחום להתייעץ עם יועצת הנקה שתוכל ללוות אותך.

בהצלחה
    שרית פאר - אחות מוסמכת, יועצת הנקה IBCLC ומלווה לאחר לידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו