מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה- חום וכאבצביה23/10/2010
שלום,
הבת שלי בת 8 שבועות, הנקה מלאה שאיתה עד עכשיו לא היו בעיות חוץ מהגודש של היום ה 4 שאותו עברנו יחסית בקלות.
היום בבוקר קמתי עם אתו כאב זכור בשד שמאל בצד קרוב לבית השחי, אין לי אודם, השד מרגיש רך, לא מרגישה גושים והכל כרגיל חוץ מהכאב וחום שפתאום התחיל לעלות כרגע 37.2 ותחושה של שפעת קלה.
התינוקת יונקת כרגיל, אני משתדלת לתת לה יותר מהצד הזה אך אין שום שינוי.
ניסיתי לשאוב מעט ידני אך יוצאות לי טיפות מעטות של חלב סמיך ובצבע כהה.
מה עושים??? בצורה הזו ניגמרה ההנקה עם בני הבכור כאשר נתנו לי אנטביוטיקה ואמרו להפסיק להניק.
איך אני עוצרת היתרדרות של המצב כל עוד לא מאוחר?
תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה- חום וכאב - תגובה
הדס חבקין23/10/2010הי צביה,
קודם כל, איך התפתח המשך היום? לא נשמע לי כמו דלקת בשד, יכולה להיות איזו מלאות בעקבות שינוי בדפוס האכילה- תינוק שישן יותר זמן בלילה וכיו"ב.
ואולי זו איזו התחלה של שפעת? וגם אם יתנו לך אנטיביוטיקה, ניתן בהחלט להמשיך ולהניק עם אנטיביוטיקות מסוימות.
אלו התובנות שלי..
שיהיה שבוע טוב
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
צביה24/10/2010תודה הדס על תשובתך,
אתמול זה הגיע לחום של 38 אשר יירד עם נורופן לקראת הערב ומאז לא עלה.
עשיתי קומפרסים חמים על השד ועיסויים
רוב הזמן הנקתי רק מצד זה למרות שחוץ מכאב בשד אין שום דבר אחר, לא גודש ולא אודם.
עברנו לילה של שינה רצופה החום לא חוזר אבל הכאב עדיין ישנו.
לגבי שפעת אני לא יודעת כי ברגע שהחום ירד גם נעלמה כל תחושת השפעת ואני מרגישה בריאה...
במידה והחום לא יחזור מה לעשות עם הכאב שלא נעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)