עזרה דחופה- חום וכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה- חום וכאב
    צביה
    23/10/2010

שלום,
    הבת שלי בת 8 שבועות, הנקה מלאה שאיתה עד עכשיו לא היו בעיות חוץ מהגודש של היום ה 4 שאותו עברנו יחסית בקלות.
    היום בבוקר קמתי עם אתו כאב זכור בשד שמאל בצד קרוב לבית השחי, אין לי אודם, השד מרגיש רך, לא מרגישה גושים והכל כרגיל חוץ מהכאב וחום שפתאום התחיל לעלות כרגע 37.2 ותחושה של שפעת קלה.

התינוקת יונקת כרגיל, אני משתדלת לתת לה יותר מהצד הזה אך אין שום שינוי.
    ניסיתי לשאוב מעט ידני אך יוצאות לי טיפות מעטות של חלב סמיך ובצבע כהה.

מה עושים??? בצורה הזו ניגמרה ההנקה עם בני הבכור כאשר נתנו לי אנטביוטיקה ואמרו להפסיק להניק.
    איך אני עוצרת היתרדרות של המצב כל עוד לא מאוחר?
    תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה- חום וכאב

הוספת תגובה

• עזרה דחופה- חום וכאב - תגובה

הדס חבקין
    23/10/2010

הי צביה,
    קודם כל, איך התפתח המשך היום? לא נשמע לי כמו דלקת בשד, יכולה להיות איזו מלאות בעקבות שינוי בדפוס האכילה- תינוק שישן יותר זמן בלילה וכיו"ב.
    ואולי זו איזו התחלה של שפעת? וגם אם יתנו לך אנטיביוטיקה, ניתן בהחלט להמשיך ולהניק עם אנטיביוטיקות מסוימות.
    אלו התובנות שלי..
    שיהיה שבוע טוב
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

צביה
    24/10/2010

תודה הדס על תשובתך,
    אתמול זה הגיע לחום של 38 אשר יירד עם נורופן לקראת הערב ומאז לא עלה.
    עשיתי קומפרסים חמים על השד ועיסויים
    רוב הזמן הנקתי רק מצד זה למרות שחוץ מכאב בשד אין שום דבר אחר, לא גודש ולא אודם.
    עברנו לילה של שינה רצופה החום לא חוזר אבל הכאב עדיין ישנו.
    לגבי שפעת אני לא יודעת כי ברגע שהחום ירד גם נעלמה כל תחושת השפעת ואני מרגישה בריאה...
    במידה והחום לא יחזור מה לעשות עם הכאב שלא נעלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו