יניקה ומציצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יניקה ומציצה
    מירי
    24/10/2010

שלום רב,
    בתי בת חודש ויונקת הנקה מלאה. כל הנקה אורכת זמן רב של יותר משעה ולעיתים אני חשה כי היא אינה אוכלת אלא מוצצת את הפיטמה. אציין כי עד כה נסיונותי להרגילה למוצץ לא צלחו. כמו כן, היא ישנה מעט ולפרקי זמן קצרים (חצי שעה).
    האם כדאי להוציא לה את הפיטמה כאשר היא מוצצת או לאפשר לה ואז ההנקה מתארכת אף יותר. בברכה,
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יניקה ומציצה

הוספת תגובה

• יניקה ומציצה - תגובה

הדס חבקין
    24/10/2010

הי מירי,
    קצת חסרים לי פרטים בשאלתך- האם התינוקת עושה מספיק פיפי-קקי (6,3?)?, האם התינוקת עולה במשקל בצורה נאותה? האם את מרגישה שהשד מלא בתחילת ההנקה ובסופה מתרוקן? כל אלו הם סימנים להנקה טובה ויעילה- בכל מקרה הייתי מציעה לך לפגוש אשת מקצוע- בטיפת חלב או במסגרת פרטית על מנת לוודא שהתינוקת אכן תופסת את השד כמו שצריך.
    בנוגע למוצץ- יש הרבה ילדים שקשה להם להתרגל למוצץ בהתחלה אז אומרים ללנסות סוגים שונים , בזמנים שונים או פשוט לברך על כך שלא תצטרכי לגמול...
    שיהיה בהצלחה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו