מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת חלבאמא ל225/10/2010
שלום רב
ילדתי לפני 4 ימים והפעם בניגוד ללידה הראשונה הולך לי יותר עם עניין ההנקה ואני מקווה שאצליח להתמיד
אני רוצה לשאוב חלב למצבים שאני יוצאת מהבית ומשאירה את התינוק עם מישהו
איך אני יוצרת מצב של שאיבת חלב כרגע הוא יונק כל שעתיים וחצי שלוש
אשמח לעזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת חלב - תגובה
הדס חבקין25/10/2010הי מירית,
קודם כל מזל טוב!!
חכי רגע עם השאיבות... בעוד כשבועיים תנובת החלב תתיצב ואז תוכלי לשאוב כשעה אחרי ההנקה של הבוקר .
בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה שאלה קטנה נוספת
אמא ל225/10/2010היו לי סדקים בשתי הפטמות התחלתי להשתמש במשחה הסגולה שמאוד עזרה לפטמה אחת ולשני לא כל כך דבר שגורם לי לכאבים נוראיים בזמן הההנקה רק בצד אחד ולכן אני מניקה יותר בצד השני ויש גודש בצד שכואב
האם כדאי לשאוב מהצד הכואב? ומה נתן לעשות חוץ מהמשחה כדי להקל על הסדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה שאלה קטנה נוספת - תגובה
הדס חבקין25/10/2010הי מירית,
אם ישנם סדקים ו/או כאבי בפטמה בזמן ההנקה צריך להפגש עם אשת מקצוע על מנת שתעריך את התפיסה של התינוק. יכול להיות שהוא תופס 60-70% , אוכל טוב אך עדיין פוצע- באמת דרושה פה פגישה בכדי לקבוע בוודאות...
הצד כואב כיוון שלא מניקים ממנו...בפגישה גם לזה ינתן מענה!!!
בהצלחה!!
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)