מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חידוד שאלהאמא25/10/2010
רופא ילדים שאל שאלות על פליטות (אין) והפנה אותי לרופא כיורוג לבדוק את פי הטבעת
שלטענתו יתכן וכאבי בטן מתקיימים בעת האכילה היות ואינו מצליח להוציא יציאות באופן חופשי (יתכן ומבנה י הטבעת צר). אחות טיפת חלב אמרה שהגיוני מאוד שכאבי הבטן מתעצמים בשעת האכילה....
אני יכולה לומר שמאז שעברתי למטרנה אחת ביום (החלפתי מסימילאק) היציאות רכות ומתקיימות יום יום- סוף סוף... אולם נושא הבכי באכילה ממשיך (הופחת) ולפי מה שאני רואה אלו גרפסים...
השאלה שלי היא, האם אין תנוחה שמומלצת כדי לא לבלוע אויר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוד שאלה - תגובה
הדס חבקין25/10/2010אמא יקרה,
צריך להאכיל עם בקבוק עם הפטמה הכי קטנה שיש (כמו מאמ עם פטמה מס 1) , להחזיק את התינוק כמעט "עומד" ואת הבקבוק מקביל לתקרה כך שרק קצה הפטמה מלא.
שיהיה בהצלחה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)