חזרה לעבודה בחצי משרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה בחצי משרה
    מיכל
    25/10/2010

שלום,
    בני בן 5.5 חודשים ויונק באופן מלא מלבד בקבוק לפני השינה. בעוד 10 ימים אני צפויה לחזור לעבוד בחצי משרה כלומר, ליומיים של עבודה משמונה עד ארבע ויום אחד משמונה עד 12. אני מתכוונת להמשיך להניק ושאלתי היא האם יתכן שאניק אותו במשך 4 ימים בשעות הבוקר ובמשך 3 ימים אתן בקבוקים בשעות הללו וייצור החלב לא ייפגם? חשבתי לבטל את 2 ההנקות בשעות הבוקר והצהריים, אך חברה אמרה שזה יסתדר. האמנם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה בחצי משרה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה בחצי משרה - תגובה

הדס חבקין
    25/10/2010

הי מיכל,
    קודם כל האם ישנה אפשרות לשאיבה במקום העבודה? בימים שתעבדי עד 4 יווצר לך ממש גודש ואת תהיי מוכרחה לשאוב...
    בימים שתהיי בעבודה יתנו לתינוקך בקבוקים בעדיפות לחלב שאוב ובאמת הכל יסתדר.
    חוץ מזה- תנסי להתייעץ עם אחות טיפת חלב בנוגע להתחלת אוכל מוצק כבר עכשיו, אז זה לא יקרה ביום אבל אני מניחה שתוך כחודש התינוק יקבל לפחות ארוחה אחת של אוכל מוצק + מים ואפילו לא יהיה צורך בשאיבה אחת.
    בהצלחה,
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה

מיכל
    25/10/2010

תודה רבה על התשובה המהירה. אני מעדיפה שלא לשאוב....נראה לך אפשרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה - תגובה

הדס חבקין
    26/10/2010

הי מיכל,
    אם לא תשאבי מ8 עד 4 זה יגרום לך לעוגמת נפש בצורת כאבים, נזילות ועד לדלקת בשד-בקיצר, ממש לא מומלץ...
    בכל מקרה, ככל שיעבור הזמן , התינוק יאכל יותר אוכל מוצק ואז גם עניין השאיבות יתמעט.
    כל טוב,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו