מעט חלב בהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעט חלב בהנקה
    אמא
    25/10/2010

נראה לי כי ביממה האחרונה יש לי מעט חלב שלא מספיק לתינוק. הוא ממש יונק את כל החלב, ועד ההנקה הבאה השד לא מספיק להתמלא. מה עושים?? יש דרך לגרום לייצור מוגבר של חלב??....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעט חלב בהנקה

הוספת תגובה

• מעט חלב בהנקה - תגובה

הדס חבקין
    25/10/2010

אמא יקרה,
    רגע רגע, לא ציינת הרבה פרטים- בן כמה התינוק? מה אוכל? מה המשקל?
    לא יודעת לענות בלי פרטים...
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט חלב בהנקה

אמא
    25/10/2010

התינוק בן שבועיים, שוקל כ- 3.5 ק"ג, יונק בלבד (למרות שאתמול ושלשום קיבל 2 מנות של סימליאק מכיוון שלא יכולתי להניק בצד אחד עקב סדקים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט חלב בהנקה - תגובה

הדס חבקין
    26/10/2010

אמא יקרה,
    בדרך כלל בשלב הזה ישנם ימים שהם "קפיצות גדילה" כשלתינוק "אין" מספיק חלב וע"י הנקה ממושכת הוא מזמין מהמפעל עוד.
    אם עדיין יש לך סדקים (עד כדי חוסר מסוגלות להניק) אני ממליצה לך בחום ובדחיפות להפגש עם אשת מקצוע מדריכה/יועצת הנקה (אפשר באופן פרטי או לברר בטיפת חלב האם יש שם אחות כזאת).
    שיהיה בהצלחה,
    הדס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו